Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Nye Eagles-ejere vil se solid sportslig fremgang

Stig Wessberg og Jesper Theilvig er to af fire nye ejere i Herlev Eagles. De er kommet til med en ambition om, at klubben med den nye ejerstruktur og et bedre økonomisk fundament kan klare sig godt i fremtiden.

I sidste uge kunne Herlev Eagles annoncere, at fire nye ejere er tiltrådt i klubben.

Stig Wessberg og Jesper Thelvig er to af investorerne, og de håber, at de som en del af den nye ejerstruktur kan være med til at skabe grobund for bedre resultater i klubben.

»Vi skal have vendt den nedadgående kurve til en solid sportslig fremgang. I stedet for konstant at være økonomisk udfordret, skal vi have skabt et solidt fundament for fortsat at drive eliteishockey i Herlev. Det er grunden til, at jeg er gået ind i det her projekt,« siger Stig Wessberg.

Læs også: Ny Eagles-direktør kommer med ny kultur

Vil styrke samarbejde med moderklubben

Jesper Theilvig ser også frem mod de nye tider i klubben. Han ser gerne, at et stærkere samarbejde mellem Herlev Eagles og Herlev Ishockey Klub skal være noget, der kan drive klubben mod succes.

»Jeg vil meget gerne være med til at styrke samarbejdet med moderklubben. Og jeg tror meget på de mennesker, der er med i projektet. Det er et nyt set-up og en ny tid,« siger Jesper Theilvig og fortsætter.

»Det er meget på grund af hjertet jeg er gået ind i det her. Jeg startede med at komme heroppe som syv-årig og jeg har selv spillet her. Nu får jeg chancen for at give noget tilbage til klubben, holdet og byen. Jeg behøvede ikke tænke længe over det, da jeg fik muligheden,« siger han.

Læs også: Tre talenter skriver under for Eagles

Om tre år

Ved annonceringen af de nye ejere udtalte sportschef Nicolai Flindt, at man fra klubbens siden har en ambition om, at man indenfor de næste tre år står i en semifinale. Enten i Metal Ligaen eller i Final Four.

Og Stig Wessberg har også en drøm om, at der om tre år er taget et skridt op i Herlev Eagles.

»Forhåbentlig kan vi om tre år stå med et elitehold, som har gjort sig afgørende gældende på resultaterne i ligaen, som er godt forankret i et solidt økonomisk fundament, og som har et godt samarbejde med foreningen. Sådan at det sportslige i et væsentligt omfang vil være baseret på udvikling af egne spillere. Det er i hvert fald det jeg godt kunne tænke mig,« udtaler den nye medejer.

Læs også: Udenlandsk arbejdskraft til Eagles

Udover Stig Wessberg og Jesper Theilvig er også Lasse Hockerup og Yuri Shaposnikov blevet en del af den ejerkreds, som i forvejen bestod af Jacob Andreasen og Kenneth Christiansen.

Læs meget mere om Herlev Eagles og de nye ejere i Herlev Bladet i denne uge.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!