Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Nyvalgt stemmesluger: Jeg er ikke bange for at sidde for bordenden

Stemmesluger Marco Damgaard (A) bliver helt ny i kommunalbestyrelsen, og er klar til at tage ansvar og sidde for bordenden.

»Jeg er helt vildt glad. Det har været fedt at lave kampagne og helt vildt nervepirrende,« siger Marco Damgaard (A), der har lagt sig som nummer fire med 287 personlige stemmer sammen med partifællen Kim Wacker på Herlevs top fem-liste over stemmeslugere.

Og Marco Damgaard, der til daglig er skoleleder, ved godt, hvad han skal bruge den nyvalgte medvind til.

»Jeg skal gøre mig gældende og få noget indflydelse. Det er ingen hemmelighed, at jeg brænder enormt for børne- og ungeområdet,« siger Marco Damgaard, der understreger, at han er en holdspiller.

»Men hvis jeg frit kan vælge, så får jeg noget indflydelse på det område,« siger han.

Er det i form af en post som formand for udvalget? 

»Det tænker jeg ikke noget om endnu, men jeg er ikke typen, der siger nej tak, og jeg vil gerne have så meget indflydelse som muligt. Jeg er ikke bange for at sætte mig for bordenden og tage ansvar,« siger Marco Damgaard.

 

 

Du er måske også interesseret i
Send et svar

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!