Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Opstregning forventes klar til august

Sidste etape af Herlev Atletikstadion, opstregning af løbebanerne, er undervejs og forventes færdig senest 4. august, lyder det fra Herlev Kommune.

Stabschef for By og Udvikling i Herlev Kommune, Jakob Ludvigsen, bekræfter, at opstregningsarbejdet af Herlev Atletikstadion er gået i gang og forventes færdigt senest 4. august i år.

At det tager lidt tid at strege op, skyldes, at atletikbanerne først skal vaskes grundigt af, før man kan begynde at male på dem. Det kræver to på hinanden sammenhængende uger uden regn og slud, hvorfor der også bliver skelet til vejrguderne i forbindelse med arbejdet.

LÆS OGSÅ: Atletikken er tilbage

I perioden, mens der arbejdes, vil stadion være aflåst og dermed ikke tilgængeligt for brugere, oplyser Herlev Kommune.

Forsinket på grund af tvist

Efter en del forsinkelse blev de nye løbebaner taget i brug i september sidste år, men det er altså først nu, at der kommer streger på.

Det skyldes ifølge kommunikationsmedarbejder ved Herlev Idrætscenter, Adam Aisen, en ’tvist’ mellem entreprenøren og Herlev Kommune omkring ansvaret for forsinkelsen af arbejdet sidste sommer.

Den blev ifølge ham løst så sent, at det ikke kunne betale sig at gøre yderligere, før efter foreningerne og brugerne af stadion var færdige med den nye sæson. Det vil sige nu.

Der blev i budgettet for 2018 afsat 3,755 millioner kroner til overfladerenovering af atletikstadionet.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!