Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Papiravisen går på sommerpause

I uge 28 og 29 udkommer Herlev Bladet kun på heleherlev.dk, og det er der flere gode grunde til.

Sommeren er over os, og i uge 28 og 29 sender vi Herlev Bladet papiravisen på en velfortjent sommerpause. 

Det betyder, at De kære læser må undvære den fysiske udgave i postkassen. Til gengæld vil vi hver eneste dag stadig udkomme med de samme gode historier på heleherlev.dk.

At vi gør det sådan, er der flere gode grunde til.

Traditionen tro er juli den måned på året, hvor der sker mindst, fordi Herlev og byens borgere holder sommerferie. Derfor er avisen også på færre sider end normalt, da der er færre ting at skrive om.

Ved at udkomme digitalt i to uger kan vi optimere vores ressourcer og sikre, at vores medarbejdere også får sig en velfortjent ferie. Det giver os samtidig mulighed for at vende tilbage med fornyet energi og engagement efter sommerferien og i sidste ende lave en bedre avis.

LÆS OGSÅ: Denne uges avis

Fortsat på pletten

Samtidig håber vi på, at de af vores trofaste papiravis-læsere, som ikke har besøgt heleherlev.dk måske kunne have lyst til at studere vores ’avis på nettet’ nærmere som et supplement til papiravisen.

Mange læsere benytter allerede vores gratis online-platform, men håbet er at få endnu flere ombord i en tid, hvor det digitale fylder mere og mere.

Selvom vi tager en kort pause fra papiret, vil vi i de to uger fortsat være på pletten for dagligt at bringe gode, aktuelle Herlev-historier i samme høje kvalitet, som kendetegner avisen.

Vi håber på jeres forståelse og støtte i denne beslutning, og vi glæder os til at fortsætte med at levere relevant og engagerende indhold til jer, både digitalt i uge 28 og 29, og i papirform fra uge 30 og frem.

Rigtig god sommer og tøv ikke med at tippe os, hvis du har en god historie, på:

redaktion@herlevbladet.dk

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!