Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Pensionisterne uddeler stjerner og kokkehuer

Der var sørget for smørrebrød, Grand Prix-hits og massevis af underholdning, da årets Pensionistskovtur lagde vejen forbi Fanefjord Skovpavillion.

Efter hver en kulturel begivenhed skal der fældes dom og uddeles stjerner. Og sidste uges Pensionistskovtur er selvfølgelig ingen undtagelse.
Her var knap 700 af Herlevs pensionister på Møn, hvor der til et mægtigt frokostarrangement på Fanefjord Skovpavillion var både smørrebrød, lagkage og underholdning med Pernille Schrøder fra Nykøbing Falster Revyen.
Og hvem kunne være mere kyndige dommere end pensionisterne selv.
Hun var bare så god
Ketty Ø. Hansen på 71 og Marjun Stjernholm på 83 havde begge de helt store smil på, da de bevægede ud af Fanefjord Skovpavillion. Pernille Schrøder havde netop fortalt dagens sidste vittighed og sunget det sidste Grand Prix-hit, så nu kunne de jo passende gøre lidt status over showet.
»Hun skal have 10 stjerner, du. Det er helt sikkert. Hun var bare så god, og så sagde hun lige mit navn i en af hendes historier, og den handlede om noget med et køleskab, og jeg har lige købt nye hårde hvidevarer. Det var så godt. 10 plus til hende,« lyder dommen fra Ketty Ø. Hansen.
Marjun Stjernholm var også tilfreds med showet, omend hun var en anelse mere nærig med stjernerne.
»Jeg synes det var super super. Jeg synes det var rigtig godt, meget fint. Hun får seks stjerner ud af 10,« siger Marjun Stjernholm.
Dommen fra Herlevs anmelderkorps lyder altså på 10 ud af 10 fra Ketty Ø. Hansen, og seks ud af 10 Marjun Stjernholm.

Ketty og Matjun giver hver især 10 og seks stjerner til en veloplagt Pernille Schrøder. Foto: Henrik Lüthcke

 
Lagkage og smørrebrød
Frokosten på årets Pensionistskovtur bød på tre stykker højtbelagt smørrebrød. Én med fiskefilet, én med hønsesalat og én med kalveroastbeef. Og så var der også lige lagkage til dessert.
Vi fangede et par af de mætte pensionister og spurgte, om de var tilfredse med det, der blev disket op med.
»Det var godt, men hønsesalaten var jeg ikke vild med. Lagkagen var rigtig god til gengæld. De skal have otte ud af 10 kokkehuer fra mig,« siger Kate Hansen på 66.
Erling Kikkenborg var også helt oppe i den høje ende af skalaen, og særligt en af madderne gjorde indtryk på ham.
»Det var ganske udmærket, det fejlede absolut ikke noget. Han skal have ni ud af 10 kokkehuer. Det bedste stykke var kalveroastbeefen, synes jeg,« siger Erling Kikkenborg.
Høje karakterer altså fra Pensionistskovturens madanmeldere til Fanefjord Skovpavillion og de tre stykker smørrebrød.
Erling Kikkenborg var glad for smørrebrødet på Fanefjord Skovpavillion. Særligt den med kalveroastbeef. Foto: Henrik Lüthcke

Kate Hansen sender otte ud af 10 kokkehuer afsted til frokosten. En flot karakter, på trods af, at hønsesalaten ikke faldt i hendes smag. Foto: Henrik Lüthcke

 
Læs mere om Pensionistskovturen og mød mange flere af de glade pensionister i Herlev Bladet i denne uge.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!