Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Pensionistskovturen udsolgt på halvanden time

Billetterne til dette års pensionistskovtur blev revet væk på rekordtid. Overraskende, men meget positivt, mener medarrangør Jørgen Mulbjerg.

Herlev Kommunes pensionistskovtur er populær. I år endda så populær, at samtlige af de knap 700 billetter blev solgt på halvanden time.

Billetterne blev sat til salg mandag formiddag klokken 9.

Salget foregik ved rådhuset, som det plejer. Og som noget nyt blev der i år også solgt billetter i Hjortespring Foreningshus for at tilgodese borgene i den del af byen. Begge steder var der kø fra klokken 8.

Læs også: Herlev holder fest

»Jeg tror ikke, der var nogen, der havde tænkt den tanke, at det ville gå så stærkt, som det gik i år. Vi plejer, også at have kø, men i år var der væsentlig flere, end der plejer. Normalt har vi jo slet ikke udsolgt,« siger Jørgen Mulbjerg, som er med til at arrangere pensionistskovturen som medlem af foreningen Herlev Visevenner.

Positivt med stor interesse

Den store efterspørgsel på billetter betød desværre også, at flere borgere måtte vende slukøret hjem fra salgsstederne mandag formiddag.

Læs også: Sussi og Leo er klar – Er du?

»Det er selvfølgelig rigtig synd for dem, der er gået forgæves. Men alt i alt ser vi det som noget positivt, at så mange af borgerne har lyst til at tage med på pensionistskovturen,« siger Jørgen Mulbjerg.

De knap 700 heldige pensionister, som nåede at få en billet, kan se frem til en pensionistskovtur, som i år går til Møn, hvor man blandt andet besøger Fanefjord Kirke og Thorvang Samlermuseum.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!