Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Debatindlæg: Politisk bagklogskab – ansvarsflugt – manglende mødeforberedelse

Debatindlæg fra:

Peter Nielsen,

Digestykket 78

Disse budskaber kan – efter et par artikler Herlev Bladet – hæftes på enkelte af Herlevs Konservative kommunalbestyrelsesmedlemmer.

En Konservativ gruppeformand ”der lige pludselig” får dårlig samvittighed over, at man tidligere har været med til at vedtage flere lokalplaner, som har medført opførsel af nye boligområder i Herlev. 

Lad mig indledningsvis slå fast, at dette indlæg ikke handler om bygherrernes valg af byggematerialer.

Men det klinger altså voldsomt hult, når de Konservative melder ud, at noget man selv har lagt stemmer til, har taget overhånd.

Hvad havde de Konservative forestillet sig der ville ske, når lokalplanerne blev vedtaget?

LÆS OGSÅ: Lokalpolitiker: Der har været for frit spil til at bygge i Herlev 

At der ikke ville blive bygget i de områder, hvor de Konservative selv har været med til, at anvise byggemuligheder for potentielle bygherrer?

Næste skud på stammen blev så, en udmelding fra et Konservativt medlem om, at hun ikke er fuldt ud oplyst og informeret om et kommende plejecenterbyggeri.

Med udgangspunkt i min tid som kommunalbestyrelsesmedlem, kan jeg oplyse, at hele kommunalbestyrelsen i flere omgange, er blevet fuldt ud oplyst om denne sag. Også om de forudsætninger, der var gældende, før byggeriet kunne realiseres.

Så denne udmelding fra det Konservative medlem af Kommunalbestyrelsen, er ganske enkelt usand.

Enten gør det sig gældende, at man ikke har hørt efter når sagen har været på dagsorden, eller måske man ikke har forberedt sig godt nok, når sagen er blevet politisk behandlet.

Sidstnævnte er bestemt en mulighed, da egen erfaring taler for, at dette ikke sjældent har gjort sig gældende fra Konservativ side, når forskellige sager er blevet behandlet i stående udvalg og i Kommunalbestyrelsen.

Og det er bekymrende – da hele Herlevs byudvikling fortjener en langt mere seriøs politisk tilgang – end hvad enkelte lokale stemningsbilleder på diverse sociale medier, kan bidrage med.

(Debatindlægget har tidligere været bragt i Herlev Bladet.red)

LÆS OGSÅ: Ikke mere bål i Sømosen 

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!