Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Qashqai bruger hovedet og sine mange finesser

Nissans nye udgave af den velkendte crossover har kameraer over det hele og leverer en køreoplevelse, der får en til at slappe af, hvis det er det, man vil.

Det er ingen kunst at køre bil, når det meste af arbejdet bliver gjort for en. I den nyeste udgave af Nissan Qashqai har man fået et ekstra hoved 0g en masse flere øjne på vejen, når den rummelige SUV tørner ud på asfalten.

Bilen er nemlig spækket med kameraer over det hele, ja selv i sidespejlene, så man kan se den oppefra, bagfra, forfra og så videre. En stor fordel, når man vil bakke eller parkere. Sidstnævnte behøver man ikke en gang gøre selv, da bilen er udstyret med en parkeringsassistent, som kan parallelparkere for en.

Også selve kørslen bliver hjulpet på vej af intelligente teknologier.

For eksempel sørger en vognbaneassistent for, at man holder sig i sin egen bane, mens en intelligent nødbremse passer på, at man ikke havner i en kollission.

Rum til fordybelse

De intelligente køresystemer koblet sammen med masser af komfort såsom lækker læderkabine, touchscreen, Bose-højttalere, panoramatag med mere gør, at køreoplevelsen bliver behagelig, afslappet og frem for alt sikker.

Noget der for eksempel kan give lidt ekstra overskud og ikke mindst rum til ungernes kampe på bagsædet. Og netop rum er der masser af. Både på bagsædet og i bagagerummet, og det er rart, når familien skal på langfart.

Lader man familien blive hjemme, giver Nissan også ’rum’ til at give den ekstra gas på fodpedalen.

163 hestekræfter og en acceleration på 8,9 sekunder til de 100 er ikke at kisme af, og det gør også Nissan Qashqai Tekna Plus til en, der vil fremad.

Den fornemmelse forstærkes yderligere af de seks gear og det multibetjente sportsrat, som ligger godt i hænderne og giver følelsen af et solidt vejgreb.

I den forbindelse bør Qashqais skarpe ydre også nævnes. Som en japansk samuraikriger i et farvestrålende mangaunivers er bilen svær at overse på vejene. Med det sammenknebne forlygter, fartstregerne og de stålsatte fælge vækker den autoritet, hvor den kommer frem, og det er også noget, føreren kan mærke. Det bilder han sig i hvert fald ind.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!