Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Skole fra Herlev i OL-triumf

Lindehøjskolen triumferede i Billund, hvor flere klasser opnåede flotte placeringer.

Lindehøjskolen fra Herlev og Skole OL passer bare ganske godt sammen. Klasserne, som er kommet videre fra Herlev til finalen i Billund, har fået fem medaljer på tre år, hvilket gør det til den skole i landet med flest medaljer.

Her er juni er Skole OL blevet afviklet med en stor landsdækkende atletikkonkurrence for landets 4-7. klasser. Lindehøjskolen havde tre klasser med. 4C med idrætslærer Ole Arnoldus fik bronze, 5A med idrætslærer Alexander Busk Enevoldsen fik sølv og 6A med idrætslærer Ismet Camdali fik en flot fjerdelads.

I Herlev kan en klasse kvalificere sig ved at vinde det lokale mesterskab, som Herlev Løbe- og Atletikklub arrangerer. De fleste klasser i Herlevs folkeskoler deltager, og klasserne konkurrerer med andre klasser på samme årgang.

Til skole-OL finalen er der alt mellem 35-65 klasser per årgang, der kæmper mod hinanden.

Det handler især om at eleverne samarbejder godt, hvis man skal klare sig godt som klasse. Atletikdiscipliner er udviklet med øje for, at hele klassen kan være med, og at klassen er sammen om at samle point ind til klassens samlede resultat. Disciplinerne er blandt andet: hækstafet, 20x60m, speed-længde, turbokast og 10x200m.

4.C. Lindehøjskolen. Bronze.
Lindehøjskolens 4.C vandt bronze til Skole OL. Foto: Lindehøjskolen

 

LÆS OGSÅ: Det lokale Skole OL i Herlev 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!