Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Slagsmål i Herlev: Havde intet med gymnasiet at gøre

Det slagsmål, man i går torsdag kunne læse om i BT, var ikke så voldsomt og havde intet med gymnasiet at gøre, understreger rektoren.

I går torsdag kom det frem i BT, at der have været et ‘stort slagsmål’ lige ved Herlev Gymnasium. Det bekræfter Københavns Vestegns Politi overfor Herlev Bladet. Rektor på gymnasiet, Jan Vistisen, udtaler at det ikke har noget at gøre med dem, udover at en 2.g-elev så optøjerne og stoppede dem.

»Det var to grupper af drenge, som ikke har noget med skolen at gøre. Af en eller anden årsag gik de mod hinanden ved vores cykelstativer,« siger han og understreger, at episoden ikke var så voldsom, som beskrevet i BT, og at den kun varede få sekunder.

I en mail til forældrene på Herlev Gymnasium og HF skriver han blandt andet:

‘Det virker jo altid voldsomt, når der kommer mange udrykningskøretøjer, men I kan være ganske rolige. Ingen er kommet til skade – og det er formentlig et relativt banalt sammenstød mellem nogle drenge. Selvom BT på deres hjemmeside skriver om ”drama på gymnasium ” og fremstiller episoden som ”et stort slagsmål”.’

Han afkræfter også i mailen, at der skulle være fundet et knivstikkeri sted.

Læs også: Politi og ammunitionsryddere på Herlev Gymnasium 

En række ting mangler at blive afklaret

Vi har også være i kontakt med politiet, som på grund af den igangværende efterforskning ikke kan udtale sig detaljeret som forløbet. I et skriftligt svar fra Københavns Vestegns Politi lyder det:

‘Vi kan oplyse at vi kl 11:55 i går fik vi anmeldelse om slagsmål mellem tre personer på gaden ud for Højsletten 39 i Herlev. Derfor blev der sendt flere vogne til stedet. Det viste sig, at det var tre unge på hhv. 19, 17, 16 år havde været op og slås, og at den 17-årige var blevet ramt overfladisk af en spids genstand – muligvis en kniv, men da forurettede ikke har ønsket at udtale sig om sagen, er der fortsat en række ting der skal afklares og pga den efterforskning, kan vi ikke kommentere sagen yderligere.’

Politiet oplyser også, at de til at starte med tilbageholdt to personer, men de er begge løsladt igen.

 

 

 

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!