Herlev Bladet

Socialdemokratiet går, uden slingrekurs, efter udvikling af dagpasningsområdet

 

Læserbrev fra Peter Nielsen (A), formand for Børne- og Uddannelsesudvalget

Svar på Indlæg fra Bettina Skovby (SF) og Hanne Bjørn-Klausen: I seneste udgave af Herlev Bladet, fremkommer Bettina Skovby (SF) og Hanne Bjørn-Klausen fra (C), med kritik, af mig som udvalgsformand.

Jeg bliver – når jeg læser de to læserbreve – en lille smule forvirret når jeg skal afgøre – hvem der reelt repræsenterer den politik- som SF og Konservative står for i Herlev?

Spidskandidaterne for de to partier, har netop været med til, at indgå en budgetaftale for 2018.

En budgetaftale, som spidskandidaterne efterfølgende – også på dagpasningsområdet-  ikke har holdt sig tilbage med – at tage en stor del af æren for.

SF’s spidskandidat har endda i et læserbrev for nylig, haft en rosende tilgang til dagpasningsområdet i Herlev.

Derfor undrer det – og forvirrer mig – at Bettina Skovby fra SF i sit seneste læserbrev – fokuserer på min rolle som udvalgsformand – fremfor egne politiske forslag og løsninger på dagtilbudsområdet. Men måske –  man i SF i Herlev – ikke er helt enige på dette område?

I forhold til læserbrevene skal jeg dog oplyse:

Jo Bettina Skovby – jeg er skam meget velinformeret – når budgetforhandlingerne sker i Herlev.

Jo Betina Skovby – jeg har skam læst SF’s valgprogram.

Jeg har også tidligere beskrevet hvordan og hvor – Socialdemokratiet i Herlev vil arbejde for øget fokus på dagtilbuddenes kerneopgave.

Så bør dette ikke være tilgangen til arbejdet med dagpasningsområdet?

Det fornemmer jeg, at SF’s spidskandidat, er enig i.

Dette fornemmer jeg egentlig også – er konklusionen – i forhold til Hanne Bjørn Klausens indlæg.

Jeg har dog i fire år fra Konservativ side – savnet forslag og løsninger der peger i den retning. Forslag og løsninger – som man har haft rig lejlighed til, at fremføre i Børne- og Uddannelsesudvalget og i Kommunalbestyrelsen.

Når man ikke udnytter denne oplagte politiske mulighed – klinger det lidt hult – når man efterfølgende konkluderer – at alt bare er de andres skyld.

Kommentarer
Henter kommentarer.....