Herlev Bladet

Sommerserier: Hvem dræbte Klaudia – og andre gode historier

Herlev Bladet tager i denne og de kommende uger hul på sommerstoffet.

Sommeren er over os, og solen har tændt sit rampelys, som det kan være svært at undvige fra. Har du alligevel held til at læne dig tilbage nogle minutter i skyggen, så sørger vi for sommerlæsningen.

I denne uge tager vi hul på flere forskellige sommerserier i Herlev Bladet. Du kan fordybe dig i den spændende sommerkrimi ‘Kvinden bag huset’. En stafet, som avisens skribenter giver videre til hinanden uge for uge. Vi kan afsløre, at det drejer sig om et drab på en kvinde ved navn Klaudia.

Find denne uges Herlev Bladet her

Derudover er der serien ‘Mit hemmelige Herlev’, hvor en ny gæst hver uge tager læserne med til et hemmeligt sted i byen, der betyder noget særligt for gæsten. I denne uge er det Michele Møller Amundsen (S), ejendomsmægler og 2. viceborgmester.

‘Hvad lærer vi af corona?’ hedder serien, der interviewer forskellige Herlevborgere om, hvad de mener, vi kan tage med os efter corona-krisen. Og endelig er der serien ‘Herlevs herlige haver’, der, som navnet antyder, tager læserne med ind bag hækken/hegnet og viser særlige haver frem, som måske kan være til inspiration for andre.

God læselyst og god sommer.

 

Med din donation er du med til at sikre, at vi på Herlev Bladet kan blive ved med at lave journalistik til og om Herlev. Det er også muligt at donere et valgfrit beløb via MobilePay til nummer: 92236 - Tak.

DKKSpørgsmål?
Kontakt endelig Herlev Bladet på telefon 4494 1010 eller på mail: herlevbladet@herlevbladet.dk hvis du oplever problemer ved betaling.
Du er måske også interesseret i
Kommentarer
Henter kommentarer.....