Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Spærring af Herlev Ringvej udsættes

Hovedstadens Letbane oplyser, at weekendens spærring af Herlev Ringvej udsættes. Læs her hvorfor.

Weekendens totalspærring af Herlev Ringvej mellem Mileparken og Lyskær udsættes to uger. Det oplyser Hovedstadens Letbane, som tilføjer, at det skyldes tekniske udfordringer med trafiksignalerne.

‘De skal være løst, inden vi kan lave større omlægningen af trafikken i forbindelse med spærringen. Så vi har udsat spærringen i 14 dage, så vi kan lave en tilfredsstillende teknisk løsning og få trafikken til at glide så godt som muligt uden om det arbejde, vi skal udføre,’ lyder det.

Spærringen vil i stedet finde sted i weekenden mellem uge 46 og 47. Herlev Ringvej vil blive spærret fredag den 18. november efter kl. 18 og genåbnet senest mandag den 21. november kl. 5 om morgenen, lyder det i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Herlev Ringvej totalspærres

Det er dog fortsat forventningen, at arbejdet skifter side søndag 6. november, så trafikken er omlagt mandag i uge 45. Fra mandag i uge 45 og seks uger frem vil der være lukket for udkørsel fra Mileparken og ud til Herlev Ringvej, da der skal lægges slabtracks i krydset. Under den delvise lukning af krydset ved Mileparken, vil der være muligt at køre til Herlev Ringvej via Lyskær. Det vil være muligt at foretage et højresving ind til Mileparken i sydgående spor, mens bilister i nordgående spor skal køre ind via Lyskær. Det vil ikke være muligt at krydse Herlev Ringvej mellem Mileparken og Kantatevej i de seks uger, lyder det.

Kan ikke krydse ringvejen

I den weekend hvor Herlev Ringvej er totalspærret for biltrafik, vil der være omkørsel i begge retninger ad Mileparken og Lyskær. Det vil ikke være muligt at krydse Herlev Ringvej mellem Mileparken og Kantatevej. Det vil være muligt at køre ind til Kantatevej via et venstresving, når du kører i retning mod Glostrup. Hvis du skal ind i området fra Glostrup, kan du køre via Ejby Mosevej > Slotsherrensvej > Sommerfuglevej som bliver til Viemosevej.

Der opsættes skilte, så man kan se, hvilken vej man kan køre. Når Herlev Ringvej genåbnes mandag den 21. november kl. 5 om morgenen, vil trafikændringerne være de samme som før spærringen.

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!