Herlev Bladet

Stop nu Dansk Folkeparti

Af Peter Nielsen (A), formand for Børne- og Uddannelsesudvalget

Stop nu Dansk Folkeparti – det er ikke enten eller – det er både og. Egentlig havde jeg ikke tænkt mig at deltage i debatten, omkring Dansk Folkepartis åbenbare svigt af budgetaftalen for 2017.

Men når Kim Kristensen fra Dansk Folkeparti i sine, efter min opfattelse, svage argumenter i forhold til Dansk Folkepartis flugt fra budgetaftalen – forsøger at forgøgle omverden, at etableringen af en træningsskøjtehal sker på bekostning af forbedringer af vores skoler og dagtilbud i Herlev.

Ja så må jeg af gode grunde reagere –  da dette på ingen måde er korrekt.

For netop nu og i de kommende år, foretages der store investeringer i de fysiske rammer på vores skoler og i vores dagtilbud.

Der er i år og de kommende år afsat 44 mio. kr. til kapacitetstilpasninger/forbedringer af vores skoler i Herlev.

Der er også fremover afsat midler til etablering af en ny daginstitution og afsat ekstraordinære vedligeholdelsesmidler på dagtilbudsområdet.

Flere af disse tiltag var også en del af budgetaftalen for 2017 – men dette er måske også tiltag – som Dansk Folkeparti heller ikke vil stå ved længere?

Dette vil da være ærgerligt, da disse tiltag på skole- og dagtilbudsområdet – er tiltag – som jeg fornemmer – at brugerne af enhederne er meget glade for.

Så Dansk Folkeparti – etableringen af en træningsskøjtehal – sker ikke på bekostning af forbedringer og vedligeholdelser på skole- og dagtilbudsområdet.

Dette er simpelthen ikke korrekt og i min verden, en utroværdig påstand.

Der er her ikke tale om – et enten eller – der er derimod tale om et både og.

Og heldigvis er flertallet i Herlev Kommunalbestyrelse enige om – at udviklingen af vores service- og anlægsområder i Herlev – skal ske til glæde og gavn for et bredt udsnit af alle Herlevs borgere, foreninger og andre aktører – der har en aktie i vores kommune.

Du er måske også interesseret i
Kommentarer
Henter kommentarer.....