Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Stop Spild Lokalt giver julemad til trængende lillejuleaften

Stop Spild Lokalt har fået nye lokaler i Herlev. Dem indvier man lillejuleaften ved at dele gratis og frisk julemad ud til dem, der har behov.

For de fleste er julen på alle måder en ressourcekrævende omgang. Men for nogen skal der graves ekstra dybt i lommerne. Det er blandt andet dem, som Stop Spild Lokalt i Herlev gerne vil komme imøde, når man 23. december deler gratis julemad ud.
Det foregår i foreningens nye lokaler i Perikumhaven 1-3.
LÆS OGSÅ: Flere børnefamilier fik julehjælp end sidste år
»Vi har lavet aftaler med seks forretninger, og vi har valgt ikke at pakke maden i år. I stedet lægger vi den op på nogle borde, så folk selv kan tage, og så sørger vi får, at alle får lige meget«, lyder det fra Gitte Møller, der er initiativtager til Stop Spild Lokalt i Herlev.
Et initiativ, der samarbejder med foreningen Stop Spild af Mad. Derfor er der på samme dag også uddeling af gratis julemad 104 andre steder rundt om i landet.
Sen uddeling
I Herlev foregår uddelingen fra klokken 23.15, og ja, det er sent. Men ifølge Gitte Møller er de frivillige nødt til at vente på, at butikkerne, som de får maden fra, har lukket og kan have maden klar.
Hun er dog ikke nervøs. Belært af sidste års erfaringer på lillejuleaften, hvor Stop Spild Lokalt faktisk havde sin debut i Herlev, skal der nok troppe mange op. Desværre ifølge Gitte Møller, fordi behovet er stort.
Derfor håber hun også, at de nye faste lokaler i det nye år vil kunne få endnu flere butikker og forretninger til at dele ud af deres overskudsmad.
Læs mere om Stop Spild Lokalt i Herlev her.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!