Herlev Bladet

Stor opbakning til budget 2019

Læserbrev fra:
Kim Wacker (A),
Formand for KFU
POLITIK
Et meget bredt flertal i kommunalbestyrelsen har indgået aftale om Herlev kommunes budget for 2019. Et budget, der bygger videre på de gode takter i budget 2018 og løfter den lokale velfærd på en række områder.Det gælder bl.a. ældreområdet, vores yngste børn i daginstitutioner og dagpleje, skolerne og det specialiserede socialområde.

Idrætslivet har altid spillet en stor rolle i vores by

Idrætslivet har altid spillet en stor rolle i vores by, og et også højt prioriteret. De senere år har vi etableret kunstgræsbaner til fodbolden, fornyet omklædningsrummene i Herlev Hallen, springfaciliteter til gymnasterne, fornyelse af stadion og løbebaner til atletikken, bordtennis har fået helt nyt gulv så de kan spille med i landets højeste liga, stillet kapital til rådighed for stor udvidelse af HI Fitness, og der bliver i 2019 bygget en træningshal til kunstskøjteløb og ishockey, vi påbegynder arbejdet med renovering af rideskolen, B73 får flere omklædningsrum da klubben er vokset til mere end 850 medlemmer, og vi udskifter det gamle gulv i Skinderskovhallen. 
I 2019 vil vi yderligere afdække forholdene omkring Skinderskovhallen, for at finde gode løsninger på det positive problem de ekstraordinært mange brugere giver for parkering og omklædningsfaciliteter, ligesom vi vil afdække mulighederne for udvikling omkring Herlev Hallen. Idrætten er en vigtig del af Herlevs DNA, og idrætten spiller en kæmpe rolle for byens fællesskaber og borgernes sundhed og trivsel. Derfor skal vi prioritere idrætten, og det er vi i Socialdemokratiet glade for, at et bredt flertal i kommunalbestyrelsen bakker den linje op i budgettet for 2019.

Du er måske også interesseret i
Kommentarer
Henter kommentarer.....