Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Stort billedgalleri: Endelig kunne Herlevs unge idrætstalenter blive hyldet til Burgerparty

I går aftes kunne Herlevs unge idrætstelenter endelig hyldes til Burgerparty efter to år med aflysniger grundet corona. Derfor var der også ekstra mange præstationer at hylde ved aftenens arrangement.

»Det er endelig blevet tid igen til, at vi kan spise burgere og hylde jer dygtige elitesportsudøvere,« sagde borgmester Thomas Gyldal Petersen (S), da han onsdag den 4. maj bød de unge idrætsudøvere og deres trænere velkommen til Burgerparty i Herlev Medborgerhus.

Det var første gang i over to år, at de unge idrætstalenter kunne samles, blive hyldet og efterfølgende spise burgere. På grund af corona er det årlige Burgerparty af flere omgange blevet aflyst, og derfor var borgmesteren glad for, at han igen kunne byde velkommen.

På grund af de aflyste arrangementer var der ekstra mange talenter, der skulle hyldes ved onsdag aftens arrangement. Udover idrætspræstationerne for 2021, blev præstationer  fra 2019 og 2020 også hyldet.

Jeg håber, at I vil opnå alt det, I drømmer om med jeres sport

På skift kom hver idrætsgren op på scenen ved, at borgmeteren råbte den enkelte sportsudøvers navn højt, hvorefter alle andre i salen klappede af vedkommende. Sådan fortsatte det, indtil alle fra den givne idrætsgren var på scenen. Her gav Thomas Gyldal Petersen dem hånden og sagde tillykke, mens han uddelte gavekort, som præmie for præstationerne. Derefter blev der taget gruppebillede.

»Tillykke til jer alle sammen. Jeg håber, at I vil opnå alt det, I drømmer om med jeres sport« sagde borgmesteren, da alle idrætsudøvere havde været op på scenen og fået deres hyldest og gavekort.

Læs mere om aftenens Burgerparty og fejring af de unge idrætstalenter i næste uges udgave af Herlev Bladet.

LÆS OGSÅ: Bodega 100-genåbning: – Jo flere der kommer jo bedre

Til Burgerparty 2022 blev sportsudøvere fra følgende foreninger hyldet: 

  • Herlev/Hjorten Squash
  • Herlev/Hjorten Badminton
  • Herlev Løbe- og Atletikklub
  • Herlev/Hjorten Håndbold
  • Hwarang Taekwondo Herlev
  • Herlev Idrætsforenings Kunstskøjteafdeling
  • Herlev Svømning
  • Hjortespring Golfklub

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!