Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Unge fodboldspillere får glæde af ny skøjtehal

HI Fodbolds område bag den nye træningsskøjtehal kommer i fremtiden til at bestå af fem- og ottemandsbaner. Derudover bliver der anlagt nogle små oaser, hvor forældre kan drikke kaffe. Det fortæller HI Fodbolds formand, Kjeld Hansen.

Den nye træningsskøjtehal kommer til at ligge lige oven på en af HI Fodbolds 11-mandsbaner. Det betyder, at fodboldklubben mister en bane for de ældste. Til gengæld skaber det mulighed for nye tiltag for de yngste.

Området kommer i fremtiden til at bestå af fem- og ottemandsbaner.

Blødere miljø

Kjeld Hansen er formand i HI Fodbold, og selvom han er ærgerlig over, at klubben mister en 11-mandsbane, er han glad for det nye projekt.

Læs også: Divisionsdrømme i Herlev Fodbold

»Det bliver et lidt blødere miljø, hvor der bliver plads til de yngste og til mor og far. Der bliver plantet nogle træer og sat en masse bænke op, hvor forældrene kan sidde og få en kop kaffe. Det bliver også et rigtig godt område i forhold til at afholde stævner for de yngste,« siger Kjeld Hansen om området.

Der skal udover banerne, træerne og bænkene også være nogle mastestandere, så man kan hejse flag. Og der kommer også til være nogle standere med en form for elektricitet, så man kan lade sin telefon op eller lave kaffe, fortæller formanden.

Det sker hurtigt

Projektet med de nye fem- og ottemandsbaner er ifølge Kjeld Hansen en del af en aftale, som HI Fodbold har lavet med kommunen.

Læs også: Herlev Eagles får ny direktør

»Kommunen har sagt ja til, at arealet bliver udviklet sådan her. Og vi har fået forståelsen af, at det sker hurtigt. Det har kommunen lovet os,« siger Kjeld Hansen.

Den nye træningsskøjtehal kommer efter planen til at stå klar i august 2019, og byggeriet starter til september.

Læs meget mere om træningsskøjtehallen og HI Fodbold i Herlev Bladet i denne uge.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!