Herlev Bladet

Utilfredse forældre og en styrelsesvedtægt betyder intet for Herlevs socialdemokrater

Af: Hanne Bjørn-Klausen (C), medlem af kommunalbestyrelsen

Utilfredse forældre og en vedtaget styrelsesvedtægt for folkeskolerne har ikke nogen betydning for Herlevs socialdemokrater.

Det er, hvad vi har lært af de seneste ugers ballade om Lindehøjskolen – og sagen fra Kildegårdsskolen tidligere på året. Forældre til skolebørn, der ikke er berørt endnu, bør være bekymrede, hvis de ligesom jeg, mener man skal overholde gældende vedtægter og regler, som de pt. gældende styrelsesvedtægter for Herlevs skoler – og synes at udsigten til en klassekvotient på 27-28 er alt for meget. Men ifølge borgmesteren og socialdemokraterne kan I ligeså godt spare jer utilfredsheden, for det vil de ikke høre på, som man kan læse i Herlev Bladets dækning af seneste kommunalbestyrelsesmøde.

Det er så trist. For kommunen er til for borgerne. Skolerne er til for borgerne; børnene og deres forældre. Det er ikke omvendt. I de to store sager, som Herlev Bladet fint har dækket – og i øvrigt andre skolesager, er der ikke bare tale om brokhoved forældre. Der er tale om reelle bekymringer. Om reelle problemstillinger.

Lige nu er min søn ramt. Det er svært at blive skilt fra ens gode kammerater med et snuptag, uden nogen logisk forklaring – det er med ondt i maven over, hvad fremtiden bringer, for pga. corona har det ikke været muligt at lære de nye klassekammerater og lærere at kende. Sommerferien bliver ekstra lang på den måde i år.

Min søn er bare ikke den eneste. Og hans mavepine bliver ikke bedre af, at borgmesteren mener, at skolerne nu har leveret gode og trygge svar. For det har de ikke.

Utilfredse forældre er utilfredse af en grund. Det skal både skolerne og vi politikere tage alvorligt. På hver vores måde.

Du er måske også interesseret i
Kommentarer
Henter kommentarer.....