Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Vanvidsbilist kørte over for rødt i flugt fra politiet

En 25-årig mand har fået fængselsdom ved Retten i Glostrup.

Opdateret onsdag, klokken 13.32.

En 25-årig mand fra Høje Taastrup kan efter en dom ved Retten i Glostrup nu skrive vanvidsbilist på CV’et. I forvejen stod der narko- og flugtbilist, da den unge mand i påvirket tilstand forsøgte at flygte fra politiet. Det fremgår af et opslag på det sociale medie X, som anklagemyndigheden ved Københavns Vestegns politi står bag.

Tirsdag denne uge blev han idømt en fællesstraf på tre måneders fængsel, hvoraf 30 dage skulle afsones, mens den resterende straf blev gjort betinget. Derudover fik han 18.000 kroner i bøde og frakendelse af kørekortet i tre år og seks måneder. Samtidig blev hans bil, som vist nok tilhørte hans far, konfiskeret.

Kørte over for rødt

Af anklageskriftet ses det, at manden kørte over 100 procent for stærkt, da han kørte ad Herlev Ringvej med mindst 94 kilometer i timen, selvom det fremgik af skiltningen, at der var midlertidig nedsættelse af hastighedsgrænsen på grund af vejarbejde til 40 kilometer i timen. Derudover kørte han over for rødt i krydset Herlev Ringvej – Tornerosevej. Alt sammen efter at indtaget kokain og med politiet efter sig for fuld udrykning. Manden havde desuden også 0,8 gram kokain på sig.

Det hele foregik 1. juni sidste år klokken cirka 02.45 om natten.

Den dømte har udbedt sig betænkningstid med hensyn til at anke dommen.

LÆS OGSÅ: Dom for at stjæle medicin fra Herlev Hospital

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!