Herlev Bladet

Velkommen til de nye idrætsklasser i Herlev

Læserbrev fra:

Peter Nielsen (A),
Formand for Børne- og uddannelsesudvalget  

I sidste udgave af Herlev Bladet kunne man læse, at rekrutteringen til Herlevs første idrætsklasse er sat i gang.

Som formand for Børne- og Uddannelsesudvalget, har jeg fulgt tilblivelsen af denne idrætsklasse tæt.

Jeg er af den opfattelse, at etablering af idrætsklasser i Herlev, er en rigtig god ide da muligheden for, at kombinere sin skolegang, med udøvelse af en tidskrævende idrætsgren, er et perspektiv, der tiltaler mig og forhåbentlig også tiltaler mange elever og deres forældre.

Jeg har selv prøvet, i mine unge år, at finde balancen i skolegangen samtidig med, at der skulle bruges rigtig mange timer om ugen på, at passe en eliteidrætsgren. Dette var ikke altid en let opgave.

Derfor hilser jeg, de nye kommende idrætsklasser velkomne og jeg håber meget, at interessen for disse idrætsklasser, vil være til stede blandt eleverne og forældrene i vores skoler i Herlev og omegn.

Det er vigtigt, at den første idrætsklasse får en rigtig god start.

Derfor er jeg også yderst tilfreds med, at partierne i Herlev, dog med undtagelse af Dansk Folkeparti, i budgetaftalen indgået i 2017, har været enige om, at afsætte midler til en koordinator, der skal tilknyttes de kommende idrætsklasser.

Dette bidrag kan helt sikkert bidrage til, at der kan skabes en god platform og god start for de kommende idrætsklasser.

Afslutningsvis vil jeg også lige benytte lejligheden til, at takke alle der har været med til, at gøre dette tiltag muligt. Dette gælder både ansatte og ledelserne på vores skoler/gymnasie i Herlev og ikke mindst, vores idrætsforeninger, som har bidraget meget positivt til hele processen.

En proces der nu betyder, at vi Herlev i de kommende år, atter udvider produktindholdet i vores skoler i Herlev.  Et stort velkommen til de nye idrætsklasser, skal der i hvert fald ytres fra min side.

Du er måske også interesseret i
Kommentarer
Henter kommentarer.....