Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Verdens mest hypede læskedrik introduceres først i Herlev

Circle K-stationen over for BIG bliver den første station, som lancerer den verdenskendte Prime. Det sker med et særligt event.

Selvom det er varmt, og man skal huske at drikke rigeligt med væske, gøres der normalt ikke så meget ud af at introducere en ny læskedrik, som Circle K-kæden gør fredag i Herlev. Det sker med et event mellem klokken 15 og 17 på stationen over for BIG, der bliver den første tankstation i Danmark og den første ud af kædens 226 stationer, hvor man introducerer Prime. Det skriver kæden i en pressemeddelelse, hvor man kalder læskedrikken for ‘verdens mest hypede’. I hvert fald blandt unge.

Den er skabt af to verdenskendte influencere: Amerikanske Logan Paul og engelske KSI, som tilsammen har mere end 100 millioner følgere på tværs af YouTube, Instagram, Twitter og TikTok. Og så har den indtil videre taget verden med storm. Ikke mindst på Island hvor der ifølge pressemeddelelsen blev solgt over 250.000 flasker på den første uge. Det skal ses i forhold til, at Island har et indbyggertal på 364.260 indbyggere.

LÆS OGSÅ: Basket skaber frirum for børnene

»Derfor forventer vi også travlhed, når Prime lanceres i Danmark. Ikke mindst i de Circle K-butikker, som ligger tæt på skoler og andre steder, hvor især mange unge færdes, fordi de unge allerede har set læskedrikkene på sociale medier og kender folkene bag,« siger Mathilde Westerholt, direktør for convenience-området hos Circle K i Danmark.

Andre sælger også

Ifølge pressemeddelelsen producerer Prime to forskellige serier af drikke. I Danmark bliver det den såkaldte Prime Hydration læskedrik, som Circle K tilbyder i fire forskellige smagsvarianter: Blue Raspberry, Lemon Lime, Tropical Punch og Ice Pop. Alle varianterne kommer i 50 cl plastikflasker.

Overordnet beskrives Prime Hydration som en ny kategori af læskedrikke, der er udviklet til at slukke tørsten og tilføre et supplement af vitaminer og mineraler, herunder elektrolytter og antioxidanter. Det oplyses, at den overholder Fødevarestyrelsens retningslinjer og ikke indeholder hverken sukker eller koffein.

Udover Circle K fremgår det også af en Ritzau-artikel, at Salling Group fra midt juni vil sælge Prime i Føtex, Bilka og Netto. Desuden, at Prime ifølge Fødevarestyrelsen hidtil har været solgt ulovligt i Danmark.

Det er to verdensberømte influencere: amerikanske Logan Paul og engelske KSI,d er står bag den nye læskedrik Prime, som kommer til Danmark. Pressefoto: Circle K.
Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!