Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

– Vi skal sende et signal til topholdene

Fredag aften kommer Aalborg Pirates på besøg hos Herlev Eagles, og sportschefen Nicolai Flindt ser kampen som en mulighed for at sende et signal til topholdene.

Herlev Eagles har vundet sine tre seneste kampe i ligaen, og ligner lige nu et hold i absolut topform. Næste udfordring er fredag aften, når Aalborg Pirates kommer til Herlev Skøjtehal.
Aalborg ligger nummer tre i tabellen, og Herlev Eagles’ sportschef, Nicolai Flindt, håber på, at Herlev-drengene kan drille piraterne.
»Det er altid spændende at have besøg af top-fire holdene hjemme i ørneborgen. Og vi skal sende et signal til topholdene om, at Herlev er et svært sted at spille. Også i forhold til når de skal vælge modstandere til slutspillet,« siger han.
Grundspillets sidste runde bliver spillet den 24. februar, hvorefter det bliver afgjort, hvilke hold der skal mødes i slutspillet.
Læs også: Eagles er kommet stærkt ind i 2019
Stærke i Ørneborgen
Selvom Herlev Eagles ligger fem pladser under Aalborg, så er Nicolai Flindt fortrøstningsfuld med tanke på, at fredagens kamp mod Aalborg bliver spillet hjemme i Herlev.
»Det er klart, at Aalborg er favoritter, men vi har været gode på hjemmebane i denne her sæson. Der er kun tre hjemmekampe, hvor vi ikke har fået point,« siger han.
I sidste weekend vandt Herlev Eagles i overtid hjemme over Frederikshavn. To dage senere sendte de SønderjyskE hjem til Vojens med et 4-2 nederlag. Og tirsdag holdt ørnene ren legestue i Odense, hvor Odense Bulldogs blev besejret med 1-7.
Læs også: Eagles bryder med målmand
Skal forbi Rødovre
Eagles ligger på nuværende tidspunkt nummer otte i rækken. Seks seks point under Rødovre, og med en kamp i baghånden.
»Vores målsætning er helt klart at komme op på syvendepladsen og forbi Rødovre,« siger Nicolai Flindt.
Aftenens kamp mod Aalborg Pirates bliver sat i gang i Herlev Skøjtehal klokken 20.00.
Læs også: Eagles hapser to spillere fra konkursramte Hvidovre

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!