Herlev Bladet

Vild fest i Herlev Kommunes Medborgerhus

Læserbrev fra:

John Petersen

Kiselvej 7

Så har Herlev kommunes Medborgerhus gjort det igen – holdt en vild  fest – til gene for hundredevis af beboere omkring Medborgerhuset nær bymidten i Herlev.

Fra om eftermiddagen lørdag den 27. juli 2019  til mellem klokken fem og seks søndag morgen. Der var diskotek og vild råben og skrigen indendørs og udendørs. 

Det er sket flere gange tidligere: Her er hvad borgmester  Thomas Gyldal Petersen, tidligere har meddelt skriftligt:

’Det er bestemt ikke meningen, at I som naboer til Medborgerhuset skal  generes af høj musik fra Medborgerhuset om aftenen, og jeg har derfor  indskærpet overfor Medborgerhuset, at aftalerne vedrørende  musikarrangementer skal overholdes. Efter reglerne skal der altid  være en vagt til stede under arrangementer. Vagten har bl.a. til opgave  at sørge for, at husets døre holdes lukkede. Desuden skal koncerter med levende musik / høj musik i weekenden slutte kl. 23.00.

Jeg har endvidere gjort personalet i Medborgerhuset opmærksom på de  støjproblemer, som det giver, når orkestre opsætter lydudstyr i  glasverandaen, og det vil de være opmærksomme på i fremtiden.

Jeg håber, at ovenstående vil afhjælpe problemerne, så vi alle kan glæde os over et levende Medborgerhus med tilfredse naboer.’

…det lader til, at personalet i Medborgerhuset er ret autonome

Det lader til, at personalet i Medborgerhuset er ret autonome. Regler, aftaler og hensyntagen betyder åbenbart ikke noget for dem. 

Ved festen var det ikke blot et vindue, der blev åbnet, men man havde forberedt fest både ude og inde. Der var sat afskærmninger op, – med plader  og blomsterkasser, for at man kunne være udenfor. 

Dette læserbrev med håb om en roligere fremtid for beboerne tæt på Medborgerhuset.

 

Svar fra:

Jakob Ludvigsen

Stabschef for By og Udvikling

Kære John Petersen- tak for din henvendelse.

Det er korrekt, at der tidligere i juli har været afholdt en fest i medborgerhuset, som desværre brød med stedets klare regler. Det er bestemt ikke i orden, at du og andre naboer skal chikaneres af høj musik. Derfor har jeg kraftigt indskærpet, at det ikke må ske igen.

Jeg skal samtidig også beklage for de gener, som du og andre kan have oplevet i forbindelse med arrangementet. 

Reglerne er entydige og gælder for alle, som benytter sig af medborgerhusets lokaler. Koncerter slutter kl. 23, og fester skal foregå inde i husets cafe efter klokken 24, hvor der kun må spilles musik for lukkede døre og vinduer.

Med indskærpelsen vil personalet være ekstra opmærksomme i fremtiden, så medborgerhuset fortsat kan være et hyggeligt omdrejningspunkt for vores mange borgere, de mange fællesskaber, som benytter stedet, og for husets naboer.

 

 

 

Du er måske også interesseret i
Kommentarer
Henter kommentarer.....