Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Voldsomme trusler mod personale på Herlev Hospital

En ung mand skal i fængsel.

En 26-årig mand dømt i en anden sag skabte så meget ravage på akutmodtagelsen på Herlev Hospital, at han nu har fået en ekstra straf oven i hatten. Det oplyser Retten i Glostrup.

Det fremgår af et anklageskrift fra Københavns Vestegns Politi, at manden, der ikke bor i Herlev, besøgte Herlev Akutmodtagelse 25. juli 2022, og det gik ikke stille for sig.

Derfor har han fået 40 dages ubetinget fængselsstraf oven i den første dom (som er ukendt), for blandt andet at true en portør og en sygeplejerske med ordene: ‘Jeg nakker jer én efter én, når I har fri’.

Derudover blev han også dømt for at forstyrre den offentlige orden og udvise støjende adfærd i form af ‘råberi og provokerende kropssprog’.

En tendens

Herlev Bladet skrev i september sidste år en historie om de mange påbud fra Arbejdstilsynet, som Herlev Hospital dengang fik på grund af et dårligt arbejdsmiljø – blandt andet i Akutmodtagelsen. I den forbindelse havde medarbejdere blandt andet udtalt til tilsynet:

De ansatte oplyste, at de flere gange ugentligt oplever, at patienter kan blive udadreagerende. Der har inden for det seneste halve år været flere eksempler, som Arbejdstilsynet har fået oplysninger om, hvor ansatte har oplevet at blive slået, sparket eller truet,’ står der i ét af Arbejdstilsynets påbud.

LÆS OGSÅ: Så mange bamser lander nu på Herlev Hospital

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!