Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Wing Chun-faderen fejrer 20 års jubilæum

Ejeren af Wing Chun Herlev hedder Jakob Vesterholm. I år kan han fejre 20 år som udover af den traditionsrige kinesiske kampkunst. For ham er det mere end en hobby. Det er hans liv.

På øverste etage i en erhvervsbygning i Herlev har Jakob Vesterholm skabt et særligt univers. Et univers, som med kinesiske skrifttegn, røgelse, hellige porcelænsfigurer og træningsredskaber er tro mod den ældgamle kinesiske kampkunst Wing Chun.
Jakob Vesterholm ejer Wing Chun Herlev. Han er sifu i klubben. Det betyder, at han er faderen og træneren.
I år kan han fejre 20 års jubilæum i sporten.
Siden han startede for 20 år siden, har hans dedikation til kampkunsten vokset sig stor. Så stor, at han for to og et halvt år siden, droppede sit job som lærer for at satse hele dynen på Wing Chun Herlev.
»Jeg lever af det, og det er det eneste, jeg laver. Det er mit liv det her, og hvis du spørger min kæreste, er det måske også lidt for meget,« griner han.
»Det er et stort spring at stoppe sit fuldtidsarbejde og sige ’ja okay, nu er det det her, jeg laver’. Men det er gået rigtig godt,« siger klubejeren.
Han fortæller, at han har taget en masse med fra sin lærerkarriere, som han kan bruge i sin nye tilværelse som fuldtidsklubejer og sifu.
»Jeg elsker jo at undervise og lære fra mig. Det er en af mine allerstørste drivkræfter. Og så kender jeg en masse til Herlev og har fået en god social forankring i byen og ungdomsinstitutionerne igennem mit arbejde i Herlev Ungdomsskole og Herlev Kommune,« fortæller han.
Mød Jakob Vesterholm og læs meget mere om Wing Chun Herlev i Herlev Bladet i denne uge.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!