Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Debat

Debatindlæg i Herlev Bladet
Vi bringer meget gerne debatindlæg i Herlev Bladet.

 

Et debatindlæg skal:

  • Være på max 300 ord
  • Indeholde navn og adresse på afsender
  • Handle om lokale forhold i enten Herlev og/eller Skovlunde
  • Sendes til debat@herlevbladet.dk

Vi bringer som udgangspunkt ikke debatindlæg, der er sendt til andre medier også. Vi bringer de læserbreve, vi har plads til i den rækkefølge, som giver mest mening i forhold til vores ønske om at lave en aktuel og læseværdig avis.

Hvis du har spørgsmål til debatten i Herlev Bladet, er du meget velkommen til at kontakte redaktør Mette Lyhne på mette@herlevbladet.dk

 

Herlev Bladets retningslinjer på SoMe

Debatten på Herlev Bladets Facebook-side bliver modereret efter følgende principper:

Vi ønsker en god, livlig og konstruktiv debat på vores Sociale Medier – herunder Facebook. Derfor opfordrer vi først og fremmest til, at debattører læser de artikler, de ytrer holdninger til, da det giver et langt bedre grundlag for debatten, hvis alle ved, hvad det drejer sig om.

Kommentarer fra falske profiler vil blive slettet, ligesom vi ikke accepterer dobbeltprofiler i henhold til Facebooks retningslinjer.

Der skal holdes en sober tone. Det betyder blandt andet, at vi ikke tillader stødende sprogbrug, personangreb, chikane, opfordringer til vold og almindelig mobning.

Vi tillader ikke reklamer for produkter, virksomheder eller arrangementer, der ikke er gratis og åbne for alle, ligesom opslag, der henviser til underskriftindsamlinger eller andre Facebook-sider vil blive slettet.

Vi opfordrer til, at man holder sig til at debattere emnet, som opslaget drejer sig om, og forbeholder os ret til at slette irrelevante kommentarer.

Og så glæder vi os i øvrigt over, at så mange vælger at tage gode og givende debatter både på debatsiderne i Herlev Bladet og på vores online platforme. Tak for det.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!