Herlev Bladet

Om Herlev Bladet

Oplag: 25.719 ifølge Dansk Oplags Kontrol

Udkommer: En gang om ugen (onsdag)
Husstandsomdeles: Gratis til samtlige husstande i 2730 Herlev og 2740 Skovlunde samt dele af postdistrikt Mørkhøj, Søborg, Ejby, Glostrup og Rødovre.
Distribution: FK Distribution
Format: Tabloid
Teknik: Aflevering af færdigt annoncemateriale
Medlemskaber: Herlev Bladet er medlem af følgende organisationer: Danske Medier,
De Lokale Ugeaviser samt De Storkøbenhavnske Lokalaviser.

 

Herlev Bladets retningslinjer på SoMe

Debatten på Herlev Bladets Facebook-side bliver modereret efter følgende principper:

Vi ønsker en god, livlig og konstruktiv debat på vores Sociale Medier – herunder Facebook. Derfor opfordrer vi først og fremmest til, at debattører læser de artikler, de ytrer holdninger til, da det giver et langt bedre grundlag for debatten, hvis alle ved, hvad det drejer sig om.

Kommentarer fra falske profiler vil blive slettet, ligesom vi ikke accepterer dobbeltprofiler i henhold til Facebooks retningslinjer.

Der skal holdes en sober tone. Det betyder blandt andet, at vi ikke tillader stødende sprogbrug, personangreb, chikane, opfordringer til vold og almindelig mobning.

Vi tillader ikke reklamer for produkter, virksomheder eller arrangementer, der ikke er gratis og åbne for alle, ligesom opslag, der henviser til underskriftindsamlinger eller andre Facebook-sider vil blive slettet.

Vi opfordrer til, at man holder sig til at debattere emnet, som opslaget drejer sig om, og forbeholder os ret til at slette irrelevante kommentarer.

Og så glæder vi os i øvrigt over, at så mange vælger at tage gode og givende debatter både på debatsiderne i Herlev Bladet og på vores online platforme. Tak for det.