Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Med annoncering i Herlev Bladet eller på heleherlev.dk, er du med i landets mest ambitiøse lokale medie.

Herlev Bladet er unikt på landsplan. Vi er ejet af Fonden Herlev Bladet og sat i verden for at lave journalistik af høj kvalitet.

På print ligger Herlev Bladet i den absolutte superliga, når det gælder redaktionel belægning. Vi er nemlig en af de ugeaviser i hele landet, som har mest journalistisk stof i avisen i forhold til annoncer. Det betyder, at din annonce bliver set, fordi vores avis bliver læst.

Herlev Bladet udkommer i over 20.000 eksemplarer hver uge. Vi har et læsertal på 55% i primært område, hvilket er absolut blandt det højeste i Storkøbenhavn.

Vi dækker Herlev og Skovlunde. Vi udkommer en gang om ugen på print og hver dag på heleherlev.dk og på de sociale medier.

 

Sådan kommer du med i Herlev Bladet og på heleherlev.dk

Annoncer:
I Herlev Bladet og på heleherlev.dk kan du annoncere for lige det du vil. Vores konsulenter står altid klar til at rådgive dig om, hvordan du får den bedst mulige effekt ud af netop din annonce. Vi kan sammensætte det helt rigtige forslag til dig og din virksomhed, både i den trykte avis og online på heleherlev.dk.

Temaudgivelser
Valentinsdag, Forårsklar, Mors Dag, VM i Ishockey, Lyserød lørdag, Sæsonstart, Efterårsklar og Vinterklar. På Herlev Bladet og på heleherlev.dk dykker vi ned i forskellige aktuelle temaer, der giver unik mulighed for at præsentere de aktuelle produkter, du gerne vil sælge. Kontakt os for at høre mere om de aktuelle temaer i Herlev Bladet.

Guides
Vi har henover hele året, faste fagspecifikke guides, hvor du kan annoncere fast og opnå gode rabatter og andre markedsføringsmæssige fordele. Vores erfaring siger, at de klart er meget læste og giver din annonce et større blikfang.

Skønhed & Velvære
10 gange årligt kan du præsentere din virksomhed på vores Skønhed & Velværeside. Denne guide retter sig specifikt mod segmentet der søger inspiration indenfor netop skønhed og velvære.

Restaurantguide
10 gange årligt har vi vores Restaurantguide med, hvor du udover en annonce med dine aktuelle tilbud, også får en større profilannonce med tekst og foto.

Håndværkerguide
I samarbejde med Herlev Håndværkerforening har vi hver uge en side i Herlev Bladet hvor du, hvis du er medlem af Herlev Håndværkerforening, kan annoncere for din virksomhed. Kontakt os for at høre mere om mulighederne for placering på vores guides i Herlev Bladet.

heleherlev.dk
– Er vores online univers, hvor hele Herlev får sine daglige nyhedshistorier. Vi har i gennemsnit næsten 1.500 unikke besøgende dagligt.

På heleherlev.dk kan vi tilbyde en bred vifte af online annoncering, herunder bannerannoncer eller f.eks. advertorials, hvis du har brug for at komme mere i dybden med dit budskab.
Eksempel på advertorial.

 

Kontakt os for mere information om onlineannoncering på heleherlev.dk

Medie- og Reklamebureau Realize
Har du brug for foldere, visitkort, plakater, roll ups eller en god professionel tekst, så er vores Medie- og Reklamebureau Realize lige noget for dig, se mere her.

Vil du høre mere, så kontakt os og få en snak og et uforpligtende tilbud.

Kontakt Herlev Bladets konsulenter:

 

Jesper From-Røgilds
jesper@herlevbladet.dk
tlf. 29 43 79 97

 

   

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!