Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Ishockey: Gammel kending kommer tilbage til Herlev

Svenske Axel Lindström kom til i sidste uge, og i denne uge er Herlev Eagles’ tidligere spiller Lukas Lundvald Nielsen blevet tilknyttet, efter klubben er blevet hårdt ramt af skader. Begge spillere er i første omgang på korttidskontrakter.

Herlev Eagles har været ramt af flere skader i begyndelsen af sæsonen, og i weekenden fik Lucas Carlsson en skade, som forventes at holde ham ude indtil landsholdspausen i november.

Klubben vil bevare det gode momentum med en foreløbig tredjeplads i den bedste række. De udvider derfor truppen for at forhindre, at spillerne brænder ud for tidligt. I sidste uge kom svenske Axel Lindström til. Han spillede i sidste sæson i den norske liga og har tidligere optrådt i flere år i Hockeyallsvenskan, blandt andet i Västervik, hvor Herlevs nuværende træner Martin Gudmundsson var træner i samme periode. Axel Lindström fik debut mod SønderjyskE for en uge siden.

Vi har indgået en aftale på foreløbig to uger,

Comeback i Herlev

Fra Fyn er hentet en gammel kending af klubben: Lukas Lundvald Nielsen, som spillede i Herlev fra 2015-2017. Den teknisk stærke forward har siden spillet i både den britiske og polske liga og var i forrige sæson en del af Herning.

I den seneste sæson har Lukas holdt sig i gang i sin hjemby Odense, hvor han har haft en håndfuld optrædener på divisionsholdet. Sideløbende har han begyndt en civil karriere og driver sin egen nedrivningsvirksomhed.

»Derfor har vi indgået en foreløbig aftale på to uger, hvor Lukas får mulighed for at vurdere, om han kan balancere sin civile karriere med ishockey på liganiveau,« skriver Herlev Eagles i en pressemeddelelse.

Klubben håber på, at Lukas Lundvald Nielsen kan få debut på fredag mod Rødovre, men dette afhænger af licensudvalgets godkendelse.

Korte kontrakter

Begge spillere er hentet ind på kortere kontrakter, og der skal tilføres økonomiske midler, hvis kontrakterne skal forlænges med henblik på at køre sæsonen ud. Derfor har Herlev startet en indsamling blandt klubbens sponsorer, oplyser Herlev Eagles.

LÆS OGSÅ: Da Herlev besejrede de danske mestre

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!