Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Dansk OL-profil skifter til Herlev Bordtennis

Den populære OL-atlet Anders Lind stiller fremover op for Herlev, og det er noget af et scoop, siger bordtennisklubbens formand.

Herlev Bordtennis har lavet et smash af de helt store. OL-bordtennis-profilen, Anders Lind, der med en plads i 1/8-finalen var den dansker, der nåede længst i OL-bordtennis-turneringen, skifter nemlig til Herlev Bordtennis fra Brønshøj Bordtennis. Det oplyser Herlev-klubben i en pressemeddelelse.

Det betyder, at det 25-årige stortalent fremover spiller med et Team Herlev-logo på trøjen, når han for eksempel stiller op til DM. Årsagen skal findes i de menneskelige aspekter og relationerne, som betyder meget for Anders Lind, lyder det.

»Jeg kender Per og Thor (holdleder og spiller på Herlevs hold i bordtennisligaen, red.) og har altid haft det godt med dem. Det betyder meget og er den primære grund til skiftet,« fortæller han i pressemeddelelsen.

Under OL tog Anders Lind danskerne med storm. Udover at være den danske bordtennisspiller, der præsterede bedst, så vandt han med sin ligefremme facon og ærlighed om sin autisme-diagnose stor opbakning fra befolkningen.

jeg vil mene, at han bliver det største navn, som idrætten i Herlev råder over

Største navn i Herlev

Klubskiftet vækker begejstring hos Herlev Bordtennis, der ser store potentialer i Anders Lind.

»Anders er en virkelig dygtig spiller, og i sidste uge vandt han en WTT-titel som den blot tredje dansker nogensinde. Han er en international atlet, så jeg vil mene, at han bliver det største navn, som idrætten i Herlev råder over,« siger Sten Nielsen, formand for Herlev Bordtennis, og tilføjer:

»Med sine 25 år har han stadig mange gode år i sig, så jeg tror bestemt, at der venter mange flotte resultater fremover. Det er virkelig et scoop.«

Spiller i bundesligaen

Anders Lind spiller for øjeblikket på hold for Borussia Dortmund i den tyske bundesliga, og dér er reglerne, at man ikke samtidig må spille på ligahold i andre lande. Derfor kommer Anders Lind ikke til at spille på Herlevs hold i bordtennisligaen – i hvert fald ikke i første omgang medmindre reglerne, som fx i Sverige, ændres.

»Men jeg håber helt klart på at kunne komme ud og se nogle af ligakampene og måske være lidt med på sidelinjen, når det kan passes ind,« fastslår Anders Lind, der er udenlands omkring 150 dage om året til internationale turneringer, landskampe med mere.

LÆS OGSÅ: Suveræn sæsonsejr

Herlev Bordtennis’ formand kalder det et scoop, at Anders Lind skifter til Herlev-klubben. Pressefoto.
Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!