Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Danmarks Motionsuge med rekord mange aktiviteter

I uge 41, ugen før efterårsferien, er der motionsuge i alle landets kommuner. Også i Herlev er der et væld af gratis aktiviteter for store og små.

Over 10.000 idrætsaktiviteter og med den største kampagneindsats i ryggen nogensinde er der lagt op til et brag af en uge, når Danmarks Motionsuge næste uge, uge 41, åbner ballet til syv dage med sved på panden, glade miner og frem for alt fællesskab.

Motionsugen er altid ugen før efterårsferien, og den holdes i alle kommuner inklusiv Herlev, hvor der indtil videre er 32 gratis aktiviteter koblet på. Men flere kan nå at melde sig på, lyder det i en pressemeddelelse.

»Som arrangør får man – via motionsugens hjemmeside – et oplagt vindue ud til potentielt nye medlemmer. Derudover har vi samlet en række letanvendelige PR-materialer. Vi håber, at endnu flere foreninger, klubber, privatpersoner og/eller interesseorganisationer stempler ind med gratis aktiviteter i slutspurten. Danmarks Motionsuge er en slags ‘open source’, en form for ‘public service’ – noget, vi giver til hinanden denne helt særlige uge hvert år,” siger Ricco Victor, der er leder af Danmarks Motionsuge.

Find aktiviterne i Herlev

Det eneste man skal gøre uanset, om man er udøver eller arrangør, er at klikke sig ind på Danmarks Motionsuges hjemmeside og vælge, hvad man har mod på.

Bag Danmarks Motionsuge står Danmarks Idrætsforbund, DGI, Dansk Firmaidræt, Dansk Skoleidræt og den internationale breddeidrætsorganisation, ISCA. Et banebrydende partnerskab med et fælles ønske om at inspirere befolkningen i sin mangfoldighed til mere bevægelse i skolen, på arbejdet og i fritiden.

LÆS OGSÅ: Kæmpe skolebasket-turnering

FAKTA OM DANMARKS MOTIONSUGE: 

  • Danmarks Motionsuge 2024 (uge 41) foregår over hele landet fra fredag den 4. oktober til og med søndag den 13. oktober.
  • Partnerskabet bag består af Danmarks Idrætsforbund, DGI, Dansk Firmaidræt, Dansk Skoleidræt og den internationale breddeorganisation, ISCA.
  • Målet er at inspirere så mange som muligt til at bevæge sig og opleve de gode motionsfællesskaber.
  • Alle kan gå ind på hjemmesiden www.danmarksmotionsuge.dk og søge på aktiviteter i et givent nærområde. Der er en bred vifte af idrætter og noget for enhver alder.
  • Danmarks Motionsuge er støttet af Salling Fondene med en million kroner.
Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!