Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Medaljemåned for Herlevs atleter

Medaljeregn og klubrekorder har præget Herlev Løbe- og Atletikklub i september.

September er højsæson for mesterskaber i atletikkens verden, og det har Herlev Løbe- og Atletikklub nydt godt af. Det skriver klubben i en mail til Herlev Bladet.

Til de Danske Mesterskaber for Masters (atleter over 30 år) lykkedes det at hente ikke mindre end 26 medaljer, da mesterskabet blev afholdt i Esbjerg. 12 guld, ni sølv og fem bronze blev det til. Blandt andet vandt Eva Bak-Jensen fire guldmedaljer i klassen kvinder 65-69 år ud af fire mulige i øvelserne 100 meter, 200 meter, højdespring og kuglestød.

Ved de Danske Ungdomsmesterskaber i Randers blev Vanessa Peters den helt store profil, da hun vandt både kuglestød og vægtkast i P15, mens Charmaine De Taza i P19 kastede sig til en sølvmedalje i spydkast.

Artiklen fortsætter under billedet.

Nye talenter på vej

I forrige weekend var der både DM på Halvmaraton i forbindelse med CPH Half og Danske Mesterskaber for mastershold. Herlev-klubben var som den eneste klub i Danmark kvalificeret i alle tre rækker for både kvinder, mænd og mix, men måtte nøjes med seks klubrekorder – og ingen medaljer. Det var der til gengæld til CPH Half i det indlagte DM på halvmaraton. Ud af flere end 40 deltagere fra Herlev Løb- og Atletikklub havde otte valgt at stille op i DM – og her kvitterede Birgit Rødgaard-Jessen Lund med en flot sølvmedalje i klassen K65, skriver klubben.

Også de yngre talenter er på vej. I den forgangne weekend lykkedes det Herlev Løbe- og Atletikklubs 10-/11-årige atleter at sikre sig guldmedaljer ved de Østdanske Mesterskaber for hold, da de i Lyngby i den afsluttede stafet henviste fem andre klubber til de mere sekundære placeringer. Og ikke nok med det: I Ballerup sikrede Azhbeta Ella Alexandrova og Thomas Christensen sig henholdsvis sølv og bronze til DM i Kastemangekamp.