Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Dom: Først slog de ham – så tvang de ham til at tage trøjen af

En 19-årig og en 23-årig mand skal i fængsel for i to forskellige sager fra maj sidste år at have slået og sparket løs på flere personer, som de ikke kendte i forvejen.

En 19-årig og en 23-årig mand blev fornylig dømt for ifølge retten helt umotiveret at have slået og sparket i alt seks personer, som de ikke kendte i forvejen. Den 19-årige fik fem måneders fængsel, mens den 23-årige skal afsone otte måneder plus 10 dage, som er fængselsstraf i stedet for en bøde på 10.000 kroner. Det bestemte Retten i Glostrup.

LÆS OGSÅ: 37-årig tiltalt for vold mod gravid kvinde

De to episoder, som de blev kendt skyldige i, udspillede sig ifølge anklageskriftet henholdsvis 25. og 27. maj sidste år.

I det første tilfælde mødte de to dømte fire unge mennesker ved Herlev Station, der var på vej hjem fra en FCK-kamp. To af dem havde FCK-trøjer på, og det provokerede øjensynligt de to dømte.

Klokken cirka 22.20 lige ved 7-Eleven på Stationsalleen sparkede de en af de fire i ryggen, så han faldt om. De rev FCK-trøjen i stykker på en af dem, der bar den, og slog ham med knytnæve i ansigtet. Ligeledes slog de en tredje flere gange med knytnæve og tvang ham til at tage sin FCK-trøje af. Den fjerde slog de også i ansigtet, så han faldt til jorden, hvorefter de sparkede ham i hovedet.

Slog på trafikofficials

Den anden sag foregik på Hjortespringvej i forbindelse med et cykelløb i Herlev. Her kom de to op at skændes med nogle trafikofficials, der bad dem om at vende den bil, som de kørte i.

Det medførte, at en fik flere knytnæveslag i ansigtet, mens en anden fik et slag på venstre øre med skade på trommehinden.

Udover de nævnte sager blev den 23-årige også dømt for at have kørt bil med det bevidsthedspåvirkende stof THC i blodet.

Det medførte, at han fik frakendt sit kørekort i et halvt år dog ikke til knallert.

De to skal desuden betale erstatning til ofrene.

Læs mere i Herlev Bladet denne uge

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!