Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Ældre dame franarret en halv million: Troede de var politimænd

Københavns Vestegns Politi har onsdag varetægtsfængslet to mænd i stor bedragerisag.

To mænd på henholdsvis 19 og 20 år blev tirsdag anholdt mistænkt for at have franarret en ældre dame i Herlev over 500.000 kroner. Det skriver Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

Ifølge sigtelsen havde de to mænd påstået, at de som politifolk ville hjælpe den ældre dame i forbindelse med, at nogen havde forsøgt at hacke hendes bankkonto. I stedet er de to mænd mistænkt for at have lænset damens bankkonto for over 500.000 kroner.

LÆS OGSÅ: Tricktyveri mod handicappet

Sagen blev anmeldt til Københavns Vestegns Politi mandag og efter et kort, men intensivt efterforskningsforløb lykkedes det politiet at identificere de to mistænkte og de blev anholdt i går eftermiddag.

En tendens

”Jeg er meget tilfreds med, at er lykkedes at anholde de to mænd efter godt politiarbejde. Dermed at dette usædvanligt grove tilfælde af groft bedrageri overfor en ældre dame bragt til ophør”, siger vicepolitiinspektør Charlotte Skovby i pressemeddelelsen.

De to mænd er onsdag over middag blevet varetægtsfængslet frem til 6. august.

Københavns Vestegns Politi har flere gange advaret borgerne om denne type bedrageri og Charlotte Skovby opfordrer borgerne til at være skeptiske, hvis nogen henvender sig i forbindelse med økonomiske spørgsmål og udgiver sig for at være politi. Hvis du som borger er i tvivl om det er en politiansat der henvender sig, skal du altid bede om legitimation og du kan altid ringe til politiet på 114 for at tjekke om personen over for dig er politiansat.

 

POLITIET ADVARER MOD FALSKE POLITIFOLK PÅ NETTETVi har på det seneste set flere sager, hvor personer udgiver sig for…

Slået op af PolitiFredag den 1. februar 2019

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!