Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

37-årig tiltalt for vold mod gravid kvinde

En 37-årig Herlevborger er blevet tiltalt for blandt andet at have taget kvælertag på og slået en gravid kvinde i ansigtet. Sagen er blevet udsat flere gange.

Man kan få helt op til seks år bag tremmer for ’legemsangreb af særlig rå, brutal eller farlig karakter’ (paragraf 245, stk. 2), som er det en 37-årig Herlevborger er blevet tiltalt  for. I det her tilfælde mod en gravid kvinde.
Det fremgår af anklageskriftet, at han 26. februar 2018 skulle have taget kvælertag på kvinden med begge hænder og slået hendes hoved ned i gulvet flere gange.
Et overgreb, der efterfølgende medførte, at kvinden blev svimmel og kastede op.
Ligeledes fremgår det, at manden skulle have hevet kvinden i håret, trukket hende ned på gulvet, tildelt hende et spark på kroppen samt skubbet hende, så hun faldt.
Slag i ansigtet
Og ikke nok med det. 12. marts 2018 cirka klokken 8.20 om morgenen skulle manden ifølge anklageskriftet igen have taget kvælertag på kvinden og holdt hende fast ved at placere sit ene knæ på hendes gravide mave, alt imens han angiveligt slog hende med knytnæve i ansigtet.
Noget der resulterede i, at kvinden mistede det ene tand.
Den 37-årige nægter sig skyldig i sagen, der er blevet udsat flere gange. Sidste gang var 7. februar, hvor årsagen var, at der skulle indkaldes yderligere vidner.
Sagen kommer for Retten i Glostrup igen 20. marts.
LÆS OGSÅ: Dom i stor sag om hjemmerøverier trækker tråde til Herlev

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!