Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Bordtennis i afgørende kamp fredag

23-årig brasilianer Herlevs store håb

Talent. Eric Jouti har en central funktion, når den lokale bordtennisklub fredag aften møder mestrene fra Roskilde. Personligt drømmer han både om OL og særlig rangliste-placering.

HI Bordtennis er i gyldne tider efter oprykning til Stigadivisionen. På fredag den 8.  december klokken 19 spiller klubben mod de danske mestre fra Roskilde, og det er en kamp, der er blevet betegnet som ’historisk’.

En af de talenter fra Herlev, der måske kan skaffe Herlev sejren, er det 23-årige brasilianer Eric Jouti, der simpelt hen har fået ry for at levere ’samba-bold ved bordtennisbordet.

En af ligaens bedste

Eric Jouti landede i Danmark få dage før klubbens første kamp i Stigadivisionen.

»Trods jetlag i kroppen diskede han allerede i sin første kamp op med spillemæssige delikatesser. Siden har formkurven kun været opadgående, og Jouti tegner til at være blandt ligaens absolut bedste spillere«, forklarer Herlev Bordtennis i en pressemeddelelse.

Startede med fodbold

Eric Jouti startede som lille dreng med at spille fodbold i hjembyen nær Rio De Janeiro.  Interessen for bordtennis kom som 10-årig, blandt andet inspireret af faderen. Siden da er karrieren kun gået fremad. Senest nåede han til hovedturneringen til VM, og han var i finalen i de panamerikanske mesterskaber. Nu er der to ambitioner. Eric Jouti, i øvrigt med japansk blod i årene, drømmer om at blive udtaget til OL i Tokyo i 2020.

»Lige nu tænker jeg allermest på mit hold og på, at Herlev skal klare til godt i Stigadivisionen. Men personligt er det min ambition at komme op blandt de 100 bedste i verden«, siger Eric Jouti.

Store forventninger

HI Bordtennis skjuler ikke at have store forventninger til  den brasiliansk fødte spiller.

»Eric er en virkelig sympatisk og spændende spiller, som vi har store forventninger til. Og med hans internationale resultater og rating på verdensranglisten, er han absolut en af de stærkeste spillere i Stigadivisionen«, siger Per Rasmussean, som er holdleder for Herlev Bordtennis’ førstehold.

Eric Jouti skal altså sammen med resten af HI Bordtennis i en afgørende kamp på fredag den 8. december klokken 19. Det foregår i Sportskælderen under Kildegårdskolen Vest og med adgang fra klokken 18.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!