Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Byens seniorer festede lørdag aften med Johnny Reimar:

Sikke en fest vi har haft vi har haft nu i nat- åh ja åh ja åh...

Stemningsreportage. Den legendariske enteratainer var det underholdende indslag, da 450 seniorer, alle over 60, var til den årlige Seniorfest med kommunen som vært i Herlev Hallen. Det hele endte i én stor dans.

Johnny takkede af. Og Johnny overtog. Det var borgmester Thomas Gyldal Petersen, som erindrede forsamlingen om, at Restaurant Udsigtens legendariske restauratør, Johnny Larsen,  nu havde sin sidste seniorfest. Nummer 38 intet mindre.

450 seniorer over  60 år fyldte nemlig Herlev Hallen lørdag aften til den årlige Seniorfest arrangeret af Herlev Kommune. Og som ankom til velkomst- og dinnermusik leveret af Torsten Søgaard.

»Fest og fællesskab eksisterer kun, hvis folk vil være med«, betonede borgmesteren i sin velkomst til forsamlingen.

Og det var bestemt både festen og fællesskabet, der var i højsædet i  lørdags. Og det frivillige ikke mindst. Herlev Rebels havde stillet borde op, mens folk fra HI Fodbold stod i døren og tjekkede billetter med mere.

Den anden Johnny

Men den anden Johnny med efternavnet Reimar stod klar efter buffet-middag og lodtrækning.   Sangeren og entertaineren med en fantastisk stemme i behold som 74-årig,  og tilbage i Herlev efter 38  år,  hvor han dengang  leverede party-koncerter.

»Tak fordi I inviterede mig tilbage jo hurtigt.  Ansigter kan jeg ikke kende. Men tøjet kan jeg godt«, lød det veloplagt på scenen.

Tyrolerhatten

Johnny Reimar fik forsamlingen til at rejse sig og synge med på Lille Peter Edderkop-udgaven af Last Night of The Proms-musikken. Han fik sunget ’Tyrolerhatten’ for gud må vide hvilken gang.

»Kan I lide gammel dansk. Nej, jeg snakker ikke sprut, jeg snakker musik«, spurgte han.

Og således kom også klassikere som Bind dit gule Hårbånd og Lille Fregnede Louise fra 1964, der havde gjort ham til æresborger i den sydsjællandske by.  Johnny Reimar hyldede også John Mogensen og spåede, at hans sange ville blive sunget mange år endnu. Den John Mogensen, som her knap 41 år efter sin død også hyldes med Ole Bornedals biopic Så Længe jeg Lever med Rasmus Bjerg, der har premiere i denne uge.

Publikum, af Johnny Reimar kaldet ’Herlev Sagforening’, bakkede op og sang med, og så endte det hele i én stor fællesdans på gulvet til ekstranummeret, denne artikels overskrift. Ganske imponerende. Og rigtigt, at ’fest og fællesskab kun eksisterer, hvis folk vil det. Det ville de.

Efter Johnny Reimar takkede Herlev Bladet af og overlod  dansegulvet og danseorkestret E47 til de unge.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!