Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

GALLERI: Herlev Tri og Motion har søsat ny ungdomsafdeling

Løb, cykling og svømning i én pakke er nu også en mulighed for Herlevs unge. Det har Herlev Tri og Motion nemlig sørget for med en ny ungdomsafdeling, der så dagens lys efter årsskiftet. Læs mere her og se billeder fra træningen.

Den har været længe efterspurgt, men nu er den her. En splinterny ungdomsafdeling i Herlev Tri og Motion.

»Vi har i rigtig lang tid gerne villet starte en afdeling for børn og unge op,« fortæller cheftræner i Herlev Tri og Motion Martin Haastrup Ishøj, og tilføjer:

»Hvis vi skal rykke os som triatlonklub, så skal vi have en ungdomsafdeling, så vi har noget, der er bæredygtigt for klubben på længere sigt.«

Med til ungdomsafdelingen følger et trænerteam bestående af sportsfolk med diverse sportslige baggrunde, der skal være med til at favne bredt og tilgodese individuelle træningsbehov.

Tre i én

Clara Jensen og Anna Herløv Jensen har begge forældre, der er flittige triatlonudøvere. Derfor var nyheden om en ny ungdomsafdeling efter årsskiftet kærkommen for de to piger.

»Vi har begge to ventet på, at det her (ungdomsafdelingen, red.) skulle starte op,« forklarer de unisont.

Triatlon er en meget alsidig sport. Lige netop derfor skal man starte til det, mener de to piger.

»Der er måske mange, der ikke rigtig kender til den her sport, men der er jo mange, der enten løber, cykler eller svømmer, men her får man altså bare tre i én,« siger de.

Ungdomsafdelingen mødes tre gange om ugen til træning. Mandag og onsdag står den på løbetræning, mens lørdag byder på krydstræning, som er skiftet fra cykling til løb. Herlev Tri og Motion arbejder også på at inkorporere en tid til svømmetræning for de unge.

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!