Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Guld-Karen førte stærkt Herlev-hold an i atletik

Med 13-årige Karen Leth-Sonne som den helt store profil blev de Østdanske Ungdomsmesterskaber i atletik en god oplevelse for ungdomsatleterne fra Herlev Løbe- og Atletikklub.

Den samlede medaljehøst kom op på i alt fem guld, tre sølv og fem bronze for Herlev Løbe- og Atletikklub, da de Østdanske Ungdomsmesterskaber blev afviklet i weekenden. Den helt store medaljegrossist var 13-årige Karen Leth-Sonne, der tog fire guld og en sølvmedalje, skriver klubben til Herlev Bladet. Guld i stangspring og i de tre kastediscipliner hammerkast, diskos og kuglestød samt en sølvmedalje i spydkast blev det til for den 13-årige.

Den ligeledes 13-årige Esben Kjærsgaard sikrede sig også tre medaljer med sølv i 80 meter og bronze i længde- og højdespring, mens 16-årige Charmaine de Taza fik tre bronze i diskos, spyd og kuglestød.

Endelig blev det til en guldmedalje til Philip Fjedsted i hammerkast for 12-årige drenge og en sølvmedalje på 80 meter hæk

Næste stævne for Herlev-atleterne er De Åbne Klubmesterskaber på Herlev  Stadion den 31. august, hvor alle, der har lyst kan deltage. Læs mere om stævnet her. 

LÆS OGSÅ: Hvad koster Herlev Festuge

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!