Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Herlev-mester i oplæsning

Kunsten at læse godt op

Kåring. Herlevmesterskaberne i højtlæsning er blevet afgjort i Teaterbio.

Læse op er ikke bare noget, man gør. Der skal lægges sjæl i det. Og man skal bruge sin krop også. Ikke bare stemmen. Men Herlev er begunstiget af gode oplæsere, lyder meldingen efter finalen i herlevmesterskaberne i højtlæsning, der blev afholdt i Teaterbio fredag den 17. november.

»De seks elever fra henholdsvis Kildegårdskolen, Lindehøjskolen og Herlev Byskole var helt vildt dygtige. De formåede alle at bruge både stemme og krop i deres højtlæsning og fange publikum med deres læsning«, siger Sandra Paldrup, udvikler og projektkoordinator på Herlev Bibliotek.

Og vinderne var

Førstepladsen gik til Amanda Wedeby, 5. B på Herlev Byskole. Der var en andenplads til Rasmus Willads fra 5. C på Lindehøjskolen, og tredjepladsen gik til Anna Bella Jørgensen, 5. C på Herlev Byskole.

En delt fjerde plads gik til Caroline Mølle Tronborg, 5. A på Lindehøjskolen, Andriana Chipalu, 5. E på Kildegårdskolen og Alva Henrieques, 5. E på Kildegårdskolen.

Ved mesterskaberne var der en jury bestående af Linda Klingenberg, Bibliotekschef. Brian Venneberg, Kildegårdskolens skoleleder. Ethan Jordan, Lindehøjskolens skoleleder. Line Bech Pedersen, faglig leder fra Herlev Byskole. Og endelig Michelle Nørbo Frederiksen, pædagogisk konsulent i Herlev Kommune. Ved arrangementet var der intro ved borgmester Thomas Gyldal Petersen, og så var der underholdning af fortæller Kasper Sørensen.

Selve finalen var en del af det lokale samarbejde Fang Fortællingen – Herlev Læser Højt mellem skole og bibliotek.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!