Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Herlev Skøjtehal får nyt navn

Fra i dag af hedder Ørneborgen noget helt andet.

Fra i dag af hedder Herlev Skøjtehal ‘PM Montage Arena.’ Det oplyser Herlev Eagles i en pressemeddelelse. Herlev Eagles har indgået en arena-sponsoraftale med PM Montage-Teknik.
»Det glæder os, at vi har kunnet indgå denne aftale med PM Montage-Teknik. PM Montage-Teknik har været med os nogle år og set den udvikling, vi har gennemgået. Det handler naturligvis om økonomi, men er også et skulderklap til vores organisation, og det målrettede arbejde vi gør for at flytte Herlev Eagles,« siger Herlev Eagles direktør, Lars Skjøth.

Det handler naturligvis om økonomi, men er også et skulderklap

Direktør Martin Mortensen fra PM Montage-Teknik udtaler:
»PM Montage-Teknik har gennem de sidste tre sæsoner være en del af Herlev Eagles erhvervsnetværk. Nu opstod chancen for at udvide vores engagement i klubben, og det ser vi som en rigtig god mulighed.Vi har hovedkontor i Københavns-området, men arbejder i hele Danmark. Med aftalen opnår vi synlighed i hele landet. Forløbet omkring arena-aftalen har været præget af professionalisme fra begge parter, og vi glæder os til at blive en endnu større del af projektet de næste 2,5 år.«
Aftalen mellem Herlev Eagles og PM Montage Teknik skal endeligt godkendes af Herlev Kommune på et kommende kommunalbestyrelsesmøde, oplyser Herlev Eagles.
Læs også: Politiet efterlyser oplysninger om tricktyv

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!