Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Herlev the Musical havde premiere mandag aften

Musical-projektet kan opleves på Klauzdal i denne uge

Ronnie Jeppesens Herlev The musical er først og fremmest historien om, at det er ok at have problemer. For det har de andre nemlig også.

En ung pige er homoseksuel. Hun tænder på piger. Ikke på fyre. Mon de andre allerede har regnet det ud?  En dreng har en far, som sidder i fængsel. Og han er selv blevet småkriminel og hugger ting i forretninger. Alle ved, at han gør det. En anden har en mor og en far, som altid har været uenige om alting. Nu er det heldigvis blevet enige: Om at skilles. En er kristen og må ikke drikke alkohol. Føler sig ikke ‘100 pct. normal’. Så er der pigen, hvis mor tyller en flaske vodka, når hun rydder op nede i kælderen, som hun siger. Hun er helt klart alkoholiker. Man kunne jo frygte, at hun en dag dør af det.

Alle har problemer. Og det er netop pointen. Ingen er specielt uden for af lige den årsag, for de fleste har netop et eller andet at slås med i deres liv. Derfor bryder Herlev The Musical mange af de tabuer, der helt sikkert er. Den er tilmed også en meget lokal forestilling, som ikke lader skyggen af tvivl om, at den foregår netop i Herlev. ‘Skal vi ikke mødes og drikke en cola i Bymidten, lyder det. Forestillingen byder også på sang og på flot dans. Du kan opleve den på Klauzal i denne uge. Tjek spillestedets hjemmeside for forestillingsinfo.

Husk at du kan læse meget mere om Herlev The Musical og se fotos i næste uges Herlev Bladet. Den trykte avis, som husstandsomdeles.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!