Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Herlevs skoler skal have ny leverandør af skolemad

Agnes Food, som hidtil har leveret skolemad til Herlev Kommunes skoler, lukker  fra udgangen af juni. Det oplyser virksomheden til Herlev Bladet. Agnes-produkterne fortsætter bare under et andet firma, lyder det. Agnes er blandt andet også kendt for sine cupcakes og andet bagværk.

LÆS OGSÅ: Er Danmarks næste Tessa fra Herlev?

Camilla Ottsen, chef for Center for Dagtilbud og Skole i Herlev Kommune, skriver til Herlev Bladet, at kommunen nu skal ud og finde en anden leverandør.

Klar igen i august

‘Det forventes at der kan indgås aftale med en ny leverandør, således at elever kan bestille skolemad inden for de første par uger af det kommende skoleår, Skolemadsordningen skal ikke i udbud, da købet af skolemad sker mellem leverandøren og forældrene til skolebørnene.’

Hun tilføjer, at det er politisk besluttet, at der skal være en skolemadsordning på skolerne i Herlev Kommune. Men valget af leverandør er ikke en politisk beslutning.

Anbefaler ny leverandør

Agnes Food har anbefalet kommunen at kontakte Bistro & Nør, men det ved vides som nævnt endnu ikke, hvem der bliver den nye leverandør. Herlev Bladet har kontaktet sidstnævnte, som oplyser, at man pt. ikke har hørt fra kommunen.

Agnes Food har haft Herlev som kunde i et par år. Derudover havde man hele Frederiksberg Kommune, nogle skoler i Rødovre, skoler på Amager, i Harreskov, Søndersø og Gentofte samt Birkerød Privatskole.

Virksomheden har ikke ønsket at oplyse, hvorfor man lukker.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!