Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

I dag sker der de særeste ting verden over

Det er ikke alle steder i verden, man fejrer Valentine’s Day, som man gør det i Danmark.

Man må forundres. I Tyskland er Valentine’s Day en dag, der indeholder en stor mængde chokoladegrise.

Chokoladegrisen er åbenbart i Tyskland intet mindre end et symbol på lyst og lykke – og så giver det jo mening at forære den til sit hjertes udkårne, selvom man umiddelbart godt kunne få tanken, at sådan et stykke med svin var det forkerte signal at sende.

I Argentina er de til gengæld på sporet af noget, vi med fordel kunne importere til vores lille, kolde land midt i sådan en ubehagelig måned som februar jo er. Her nøjes de ikke med at fejre kærligheden en enkelt dag – næh de kaster sig ud i en hel kærlighedsuge under betegnelsen ’Sweetness Week.’

Og i den uge er det altså tilladt at bytte et kys for et stykke slik. Det lyder jo både sødt og godt, og det kunne måske sende os tættere på verdensfreden, hvis vi kyssede os lidt tættere på hinanden – hvem ved.

Den første mand, du ser

I Italien er Valentiene’s Day en anderledes stressende dag. Her er det nemlig troen, at den første mand en single kvinde ser på Valentine´s Day bliver den mand, hun skal giftes med.

Og det må da være stressende, hvis man egentlig gerne vil til bageren tidligt den 14. februar, men ikke har det fjerneste lyst til at gifte sig med selve bageren.

Nudler til singler

I Sydkorea har alle dem, der ikke har en fast at kysse på lavet deres helt egen fejring på Valenstine’s Day.

Her mødes singler og fejrer deres uafhængighed. De kalder det ’Black Day’ og så spiser de nudler med sorte sesamfrø på. Så kan de lære det alle de klisterede par med alle deres kort og blomster.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!