Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Lys over Herlev

Juletræ og fællesskab

Tradition. Herlev passer på Herlev hedder det nye præventive koncept for byen. I fredags blev byens juletræ foran Herlev Kirke tændt. Her fornemmede man den mentalitet, som er Herlevs ry. At vi alle sammen kender hinanden.

»Rigtig god jul, selvom det er lidt tidligt«, siger skribentens  gamle ven, Poul, som jeg har kendt hele livet.

Mange ønskede hinanden god jul i fredags, for pladsen foran Herlev Kirke var fyldt nærmest til bristepunktet. Herlev Billedskole lavede juleengleværksted. Sognepræst Leif Kjøller Rasmussen fra Herlev Kirke sprang ind på et afbud og fortalte julehistorier i Hjulmandens Hus. Og senere holdt han tale og mindede om ’hjerternes fest’.Og så var der Herlev Concert Band under ledelse af Jonas Viggo Pedersen, som spillede julesange. Og opfordrede til at synge med, hvilket forsamlingen faktisk gjorde.

Jul ved fælles hjælp

Men der var også en borgmester til stede, Thomas Gyldal Petersen,  som erindrede om, at datoen 24. november da måtte være ’årets næst bedste 24. i en måned’.

»Julen handler om at være sammen. Med venner. Men familie. Og der er juleklip i klassen og den slags«, sagde han.

Men vi havde jo et juletræ at tænde, og det skulle gøres ved fælles hjælp.

»Er der nogen under 20 år. Vi er nødt til at prioritere«, spurgte borgmesteren.

Men heldigvis var der en masse børn, og de er som regel under 20 år. Så ved fælles håndspålæggelse blev juletræet tændt. Og det blev jul igen i Herlev.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!