Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Overrumplende nederlag men flyveklar til næste sæson

Herlev Eagles tabte 0-4 i kvartfinalekampe mod Rungsted efter en hæderlig sæson. Nu kigges der fremad, og de otte første danske kontraktforlængelser er i hus.

Fredag måtte Herlev Eagles forlade isen og dette års sæson efter et nederlag på 4-8 til Rungsted Seier Capital, som dermed vandt 4-0 over ørnene i kvartfinalekampe.

Men trods det overbevisende nederlag, som sender Rungsted videre til semifinalen, er Herlev Eagles allerede godt i gang med at opruste til næste sæson.

»Vi forventer til næste sæson at starte med en trup på syv imports og 16 danske spillere. Derfor er det med en vis glæde at vi i dag kan sætte navne på de første otte danske kontraktforlængelser«, lyder det fra bestyrelsesformand Nicolai Flindt i en pressemeddelelse.

De otte beskrives som:

Max Vilstrup Olesen er efter en personligt hård sæsonstart for alvor kommet op i omdrejninger og har i slutningen af sæsonen taget en fast plads på holdet. Trods en kort afstikker til Sverige 2 sæsoner tilbage, runder den 18-årige back i dag 92 ligakampe for Herlev Eagles. Max er en af de unge der forventes meget af til den kommende sæson. Så det er glædeligt at trænerteamet nu har to år til at udvikle mest muligt på ham.

Magnus Koch kom til Herlev fra Rødovres 1. divisionshold før denne sæson. Han har overrasket alt og alle og har fra dag 1, været fast mand på holdet. Magnus er undtagelsen der bekræfter reglen. Han startede med at spille ishockey som 14-årig og spillede i år som første års U20’er på det danske VM hold. Magnus har også skrevet 2 år med Herlev

Tobias Ruelykke går sin tredje Herlev sæson i møde. En efterhånden erfaren herre med mere end 300 kampe i ligaen. Den 27-årige Rødovre dreng har fundet selvtilliden i Herlev og hans erfaring får vi altså gavn af, endnu et år.

Magnus Povlsen kom til Herlev i starten af december. Han har tidligere spillet for klubben og vi har gennem de seneste år holdt kontakten. Nu blev det nu, og Polle har skrevet for endnu et år. Den superhurtige back rydder godt op i gene zone og er også kendt for sine ”coast to coasts”. En spændende spiller at følge.

Simon Golbert skrev sidste år en 2-årig aftale og den løber altså videre i år. Denne sæson har været et gratis” læreår, men alligevel er det blevet til en del kampe for eagles – senest i Rungsted i tirsdags. En ydmyg og sulten spiller der kommer til hallen hver dag for at blive bedre. Med 16 forwards på holdkortet i år, har der selvfølgelig været kamp om pladserne. Til den kommende sæson forventer vi at stille med 13 forwards, så Simon får her større ansvar.

Maxim Popovic skrev også en 2-årig aftale sidste år, så han er i Herlev mindst et år mere. Den kun 17- årige U18 – landsholdskaptajn fylder godt og han kan blive en af de spillere der ”eksploder” (på den gode måde) i den kommende sæson. Maksim runder i dag 91 kampe for Herlev Eagles

Oliver Reuter kom som Magnus Povlsen til Herlev i starten af december. Han har inden han kom til Herlev været i 2 klubber der er endt med at dreje nøglen, så han har søgt noget stabilitet. Derfor har han skrevet 2 år med Herlev og det skal blive spændende at følge den tekniske og skøjtestærke spiller i Herlev trøjen de kommende år.

Luis Blak Olsen bliver i denne omgang den sidste spiller vi kan offentliggøre. Luis har stort set hele sæsonen spillet i vores 2. kæde og bliver helt sikkert en af de bærende danskere i næste sæson. En fysisk stærk spiller der også har været en vigtig del af Herlev’s 1. powerplay. Der er ikke så meget pjat med Luis – bare ydmyghed og hårdt arbejde.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!