Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Ramasjang-vært gav god start på By Night

Silja Okking trak børnefamilierne til Centertorvet, men også sminkepigerne var særdeles populære, da Herlev By Night fredag eftermiddag for alvor gik i gang.

Solen skinnede og aftenmørket havde endnu ikke sænket over bymidten, da Herlev By Night i bedste fyraftenstid lagde fra kaj med noget for de mindste.
Silja Okking (ja, datter af den Okking) startede den forlængede fredag med at tage rulletrappen i Herlev Bymidte Butikscenter ned til scenen bærende på smittende humør og en stor rød kuffert.
»Jeg synes, vi alle sammen skal starte med at klappe af Kasper, for han er så dygtig til at spille på guitar«, indledte den populære Ramasjang-vært, der hurtigt fik Centertorvet fyldt med børn og deres forældre.
Føtex hjalp også til med at fylde scenegulvet ved at lokke med gratis chokolade til børnene, mens de voksne måtte finde sig i at stå i kø i slikbutikken ved siden af. Det var måske også det værd, for slog man en sekser med terningen, fik man sit slik gratis.
Underholdning ude og inde
En anden og mindst lige så lang kø var til de altid populære sminkepiger, som havde taget opstilling ved siden af scenen og sørgede for tiger-, løve- og andre dyreansigter i takt med Silja Okkings fortolkning af diverse populære børnesange.
Der var for eksempel ‘Jeg er en papegøje’, ‘Tju bang chokolademand’ og ‘Op til dig’ fra Bamse Billedbog.
Hver sang var en del af en lille historie om en af de ting, som dagens underholder hev op af sin store røde kuffert.
SE OGSÅ: Video: Sikke en by night vi har haft
Efter showet var der autografer og fri leg, indtil scenen igen blev besteget – denne gang af noget for mor og far. Det var nemlig ‘Det glade vanvid’s’ coverversioner af danske og udenlandske ørehængere på deres helt egen facon.
Og nu man endelig var blevet varmet godt op, kunne man tage et smut udenfor til afkøling på SpringvandsTorvet, som bød på grillmand, folkedans, motorcykler og meget mere toppende med John Mogensen Live, der går på klokken 20.30.
 
 
 

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!