Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Sæsonen er slut for Herlev Eagles

Med det fjerde nederlag i træk er Herlev Eagles ude af Metal Ligaen for denne sæson. Sidste og afgørende kamp i Herning endte 7-3.

Søndag aften blev kvartfinaleserien afgjort, da Herlev Eagles på udebane tabte 7-3 til Herning Blue Fox. Det var fjerde Herning-sejr i træk, og ørnene er dermed ude af Metal Ligaen, efter en sæson hvor man for første gang i fire år formåede at spille sig videre fra grundspillet.

Startede igen godt

Den afgørende kamp blev spillet søndag aften i Herning. Her bragte Herlev-mandskabet sig i front med 1-0 for tredje gang i de fem kvartfinaleopgør.

Føringsmålet blev sat ind efter fire minutters spil af Brett Thompson. Men med en udligning i slutningen af første periode og to hurtige mål i anden periode fik Herning igen lagt sig i førersædet.

Eagles fik bragt sig tilbage i kampen med to mål af Mikkel Ankjær Nielsen og Christoffer Gath, og stillingen efter 14 minutter af anden periode var dermed helt lige på 3-3.

De næste fire mål i kampen stod jyderne for, og dermed var der ingen vej tilbage i opgøret for Herlev Eagles, som måtte rejse hjem til ørneborgen med et 7-3 nederlag og en vished om, at der ikke skal spilles Metal Liga-ishockey i Herlev før sæsonen 2018/2019.

Op og ned i sæsonen

Det startede ellers lovende for Herlev Eagles i kvartfinaleserien, da de i det første opgør tog turen til Herning og hev en imponerende 2-1 sejr med hjem over storebælt.

Sejren gav store drømme hos både staben og fansene omkring klubben, men i de næste fire kampe fik Herning altså sat et effektivt punktum for Eagles’ sæson.

En sæson, som startede med en svær rekonstruktion og sluttede med imponerende spil i både grund- og slutspillet.

Læs meget mere om Eagles i Herlev Bladet i denne uge, hvor vi har talt med bestyrelsesformand Nicolai Flindt, som gør status over den netop overståede sæson og kigger frem mod den næste.