Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Tidligere drabschef for første gang i Herlev

Mordet på Makrellen, Kundby-pigen og de tragiske dødsfald på Roskilde Festival. Tidligere drabschef Ove Pedersen har set det meste. 7. marts kan han for første gang opleves i Herlev fortælle om sin over 40 år lange karriere.

KØB BILLETTER HER

Bestialske drab, seksuelle forbrydelser, katastrofer og terror. Han har prøvet det hele, og nu er det lykkedes at få ham til at fortælle om det.

Det foregår torsdag 7. marts 2019 i Herlev Medborgerhus, hvor han tager de fremmødte med ind bag afspærringstapen på nogle af de mest opsigtsvækkende og grufulde forbrydelser, som han har været med til at opklare.

Det gælder blandt andet flere drab i kølvandet på den første store rockerkrig i Danmark mellem Bullshit og Hells Angels deriblandt Bullshits præsident kaldet ’Makrellen’.

Men også dobbeltdrabet på Amager, de tragiske dødsfald i forbindelse med Roskilde Festival 2000 og helt frem til sagen om Kundby-pigen, der blev kendt skyldig i planlægning af et terrorangreb på to skoler.

40 år lang karriere

’Verdens bedste politijob’, kalder Ove Pedersen selv sin stilling som drabschef, der blot er en af de titler, han har båret i sin over 40 år lange karriere hos politiet.

Først som kriminalassistent i kriminalpolitiets Drabsafdeling på Politigården i København i 1980’erne og senere som efterforskningsleder.

Derefter som leder af narkotikaafdelingen ved Roskilde Politi for til sidst at fungere som drabschef hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Ove Pedersen holder foredrag i Herlev Medborgerhus 7. marts fra klokken 19. Billetter sælges først-til-mølle og kan købes her på hjemmesiden.

Foredraget arrangeres af Realize Event i samarbejde med Herlev Bladet.

KØB BILLETTER HER

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!